"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Tuesday, June 19, 2012

Sakit kepala !!

kepala sy sakit ........!!!


jadinya x dpt nak jalan-jalan kat blog kengkawan semua....

nnti ptng skit baru ok kut...

dari semlm ptng...bawak ke mlm...pagi tadi ok dah....

lepas tgk screen comp nie....cam berdenyut pulak.....

mmg sah dia suh rest nie.....


ok...daaaaaaaaaa

kepala ada sikit ting tong ...! 

^___^


7 comments:

Nuwairani Ismail said...

banyak2kan rehat ye kak.

Kakzakie said...

Kalau sakit kepala memang kena rest dan elakkan tengok tv/monitor PC..

Bicara Kak Noor said...

bawa berehat ogyep betul lah kata kak Zakie tu jgn berlaptop dulu restttt time titun lah ya...

Amie said...

Kurang rehat tu... bawa-bawalah berehat ye... jangan lupa munim air suam.

Mamasya said...

Salam Asyifa,bykkan berehat...lagi tengok scrin PC lgi berdenyut kepala.moga tak serius...sakit kepala cepat hilang...

Shahriah Abdullah Novelis said...

Get well soon dik.. tak pe tak perlu BW biar kami je singgah sini tengok adik ok ke tak..:))

cuba test mata? mana tahu rabun ke..akak macam dulu gak.. lepas tu sah! hehehe

FatihaNur said...

salam...singgah mengomen sini..

musim2 ni kena byk minum air masak...rest ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...