"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, July 30, 2012

Ini yg x gemar nie !!!


Rasanya ini masalah yg x berapa best masa blogwalking ~ myb tuan punya 'rumah' ada sebab yg tersendiri set setting komen box untuk letakkan apa kebende alah namanya tu 'verification word' (VW) tu....

terpulang pada citarasa nak letak komen box bagaimana.....tp cuba bayangkan...malam nie saje...dah berapa kotak komen yg sy tinggalkan begitu sahaja...sebab line tenet yg x berapa nak 'maju' nie....maka keluarlah ayat macam kat anak panah tu...! sudah di refresh bnyk kali...tetap kuarnya gitu.....adoiiii..please lah....sy pun nak beramah tamah juga...tp bila nak komen asik gitu jer yg kuarnya...lelama i give up ok....huhuhu....

kalau line ok...ok keluarnya VW tu...laju menderu saje kuarnya....kalau line tenet kureeeeeennngggg gitu ler gamaknya !!~ sy x kisah sebenarnya...tp akan kisah bila x bole nak komen...........hehehe....:))

ada x mereka-mereka yg serupa macam gini ? ke line tenet sy saje yg mengade nie !!!! 


7 comments:

nizatus syahida said...

setuju setuju...hehe

Nur-nba said...

Syifa, blog akak takde word verification tu.. :)

zila norazila said...

he hheee tu la kan..teruji kesabaran kita kan..:)

Kathy Tuah said...

kdg2 mmg agak melemahkan semangat nak komen bila ada VW tu -.-'

akubiomed said...

Walau pun ada error Captcha saya gagahkan juga guna browser lain untuk tinggal komen di blog sahabat blogger.

EmbunRosaliza said...

assalam syifa, akk pun paling tak suka dgn wv ni, kira mcm menyusahkn org nk komen. paling akk suka popup widow, cepat je komen

Zefa NorAsmara said...

Sy dulu ada wv tu, tp buang selepas kwn2 tegur. Bukan saje nak letak, tp masa tu br belajar2 nak berblog. Jd x bp nak tau. Sy rasa mgkin sebahagian dr kwan2 yg ada wv tu sama mcm sy dulu. Jd sama2lah kita masa tglkan komen tu, kita buat rayuan agar mereka buang wv tu.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...