"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Wednesday, July 4, 2012

Teruja melihatnya !!!


kannn ! x penah mcm nie...

dalam masa x lebih 24 jam ...pageview bnyk nie....

pssssstttt...sebenar x dak n3 hari nie....saje dok p.scren bende nie...abaikan eh....

blogger lain x heran la kut...sbb p/view demor ribu riban pun hari hari....ye x? 

:)

11 comments:

Cheq Sue said...

heran...kita heran sebab blog kite x penah dapat view banyak tu... tahniah

ummiakid-lily said...

fuyooooooooooo.....isshh...heran lah sebab mmg manyak tu...tahniah dan berbaloi²

Azie said...

Ish heran heran sebab kita tak pernah pun ada sebanyak tu. follower pun tak ramai.

laskar pelangi said...

pewittt;)
tahniahhhh =)

EmbunRosaliza said...

bestnya syifa

Amie said...

Hai syifa...
turut teruja sama melihatnya! Best....

Mamasya said...

Tahniah Syifa. pasti ramai berkenan dg cistat Syifa.....

umimiqdad said...

tahniah!tahniah!
lepas ni jadi blog glemer la pulak kan ;)
jangan mare..gurau2

inahar ali said...

salam syifaa..tahniah ek! mmg ramai banget peminat cistat ni sebenarnya kan..hehe!

kkida @ 1001resepi said...

salam,
kkida nak jemput anda ke majlis wowww1001giveaway yang akan kkida buat di Restoran Rebung...semua details ada kat blog 1001resepi...sila sahkan kehadiran...tk....:)

FnF Simple Life said...

salam syifa...baaanyak tuuuu... saya pun tumpang teruja...ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...