"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Wednesday, August 15, 2012

Salam Aidilfitri 1433 H

Assalamualaikum, selamat berpuasa.......lama x menaip....buntu sekejap.....:) lama dah x mengupdate blog nie......hampir sebulan tu....hampir lagi...tp masih x smpi sebulan....insyallah lepas raya kembali aktif....hehe...

Ini pun curi masa kejap....taip segala yg mungkin nak diceritakan....dan nak kemaskan fb yg dah macam papan iklan tu ( biasala...kalau lama x bukak.....segala mcm bende kene tag....) penat sebenarnya....n tadi pun siap sudah  menyetelkan last order ciz tat....sebelum ku berangkat ke kg........!!

Di kesempatan ini....sy....memohon ampun dan maaf..., zahir dan batin....buat semua teman-teman blogger....yg jauh mau pun dekat... buat teman blogger yg berada di perantauan....juga....maaf sekiranya sepanjang perkenalan di alam maya nie....sy terkasar bahasa ke..terkomen atau terbuat n3 yg boleh menyinggung perasaan ke...harap dimaafkan ye.....:D


Sebelum terlupa......buat K.Sha, tq for d luvly card dan cenderahati tu........tq ye.......:) 


ketupat ~ buat sendiri raya tahun lepas bersama arwah abah.....
tahun nie..........segalanya tinggal kenangan........
Al-Fatihah utk abah........


ini gambar goole je...bukan buat ye....

ketupat dan lemang, 2 menu wajib di pagi 1 Syawal....
insyallah panjang umur akan kita meraikannya x berapa hari je lagi kan.....

pada yg ingin pulang ke kg  halaman.....
semoga perjalanan pulang anda selamat ye..
berhati hati di jalan raya....:D


:)  SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI  :) 


7 comments:

syafisyifa' said...

Assalamualaikum....
Selamat hari raya maaf zahir dan batin
:)

Norzie hany said...

Selamat hari raya maaf zahir dan batin As.

adcom said...

selamat hari raya syifa...maaf zahir batin...

Mas Sani said...

slmt hari raya aidilfitri dan slmt bgumbira bsama keluarga tsayang

Amie said...

Selamat hari raya Syifa. Maaf zahir batin, andainya ada terkasar bahasa sepanjang persahabatan maya kita.

Ann Ishak said...

Selamat hari raya, maaf zahir batin dari saya :)

Outbound di malang said...

Selamat hari raya, maaf zahir batin
Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...