"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Tuesday, December 25, 2012

LIKE LIKE LIKE

Assalamualaikum & Selamat sejahtera.

x nak cakap banyak....just nak mintak tolong pada rakan2 yg tengah on9 facebook tu kan.......

tiada paksaan.....

cuma nak seikhlas hati je pada rakan2 yg baca n3 nie kan....terutama kengkawan yg ada pesbuk tu kan kan.......hehe...meh le LIKE gambar nie.........due datenya 28 Disember 2012......

itu je permintaan sy .......:D 

x nak LIKE page pun x pe tuannya kata ~ tiada paksaan juga....Tuannya kata lagi...just suruh kengkawan LIKE picture sahaja............senangkan..? 

nie LINK picture sy ye....sila la klik....:D


ini gambar yg akan tertera.....


pada kengkawan yg sudi LIKE tu...jasa anda amat lah sy hargai ye....

TERIMA KASIH ...


11 comments:

kasihredha said...

cantikknya ...suka

Asyifa Mustaffa said...

kasihredha ~ thx sis...:)

Amie said...

dah like... memang suka tengok susunan tupperware tu!

Asyifa Mustaffa said...

Kak Amie ~ thx kak...much appreciate....:)

Kakcik Nur said...

Dah klik tapi keluar 'kandungan tidak ada untuk sementara waktu'..

Asyifa Mustaffa said...

KakCik ~ sy tekan ada...line x ok kut..

Nur-nba said...

Kak Nur dah klik.. Banyak koleksi Tupperware..

asmah yusof said...

done ..:))

Asyifa Mustaffa said...

k.Nur ~ hehe....saje suka2.....:-)


K.ASmah ~ thx kak....:-)

aizamia3 said...

fuh.. tetiba rasa nak susun cenggitu pastu amik gambar.. tengok dah banyak mana ada dalam simpanan.. kihkihkih..

Asyifa Mustaffa said...

aizamia ~ susun2 jgn x susun...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...