"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Tuesday, January 8, 2013

cuci cuci....dinner done....!

Alhamdulillah.....

selesai dinner.....

our dinner tonite....simpel jer....:D

sate.....ayam + daging (boli yo nie....) + ada nasi yg digoreng ~ sendiri goreng eh...x beli pnya...:D

itu saje.....


selesai dinner....

mesti cuci kasi clear sebelom tngglkan dapor...!!


kasi bersih....

anggun ....!!! bersih berseri....kikiki....

berseri ke ??

bole la kan....dari belonggok pinggan mangkuknya....

sy "alegik" tgk sinki penuh2  nie..... :D

sy la....kut orng lain tu...x tau la kan....hehe...


7 comments:

Qasey Honey said...

QH pon alegik jugakk tp klau mls tbabas jugak..hehe

amboiii sedapnya satay beli tu kan kak..hehe..tliur pula kita mnengoknya :)

inazamri said...

tengok sate terus terasa nak beli kat pasar mlm ptg ni balik keja..aduhh lapar la plak pg2 ni

suri solehah said...

memang betul..antara tempat yg paling tak suka kalau tak bersih...singki..hehe

Siti Asiah said...

Terliur je tgk sate tu,..Asiah pun slalu gak makan sate time dinner, simple je kan...;)

Rohah said...

asyik akak tgk sate tu..tak cukup 5 cucuk tau..

mama sara nur said...

satay sedapkan he he kalu kena kuahnya yg sedap..

Kesuma Angsana said...

alamk tgk satary rasa terigin lak pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...