"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Friday, January 18, 2013

MY 1ST GIVEAWAY

Assalamualaikum....& selamat sejahtera.

1st n3 utk 2013 ~ dan post nie adalah entry melekat sehingga 18 JANUARI 2013 ~ utk new n3, sila scroll di bawah !!

Meh la singgah sini jap.......jgn la main lalu je...mai mai singgah tengok sini......:D 

psssssssssttttttttt adik-adik, abang-abang, kakak-kakak sekelian............meh join GA sy...yg giftnya x seberapa nie....


gambar atas nie utk anda yg jadi pemenang ye....!
No.1
hadiahnya ~ beg tupperware + fm dari Langkawi 1pcs  + fm Cameron Highlands 1pcs

nak jelas lagi beg tupperware tu...mcm gmbar bawah ni...


besar tau beg nie...boleh isi macam2...nak2 kalau g soping time hari Sabtu kan x guna plastic beg...so bawak je beg nie...segala benda bole angkut ~ max weight 7kg...

ok ...utk
No.2 
nie giftnya....

fm dari Cameron Highlands 1pcs  + Langkawi 1 pcs


Dah tengok kan giftnya tu kan......meh nak story syarat-syarat yg mudah je nie....x nak la menyusahkan anda-anda yg berminat nak join.......:D 

Syarat-syarat :-

1 ) Terbuka untuk semua yg membaca entry ini. ( mereka2 yg bermastautin di Malaysia).

2) Komen kat box komen "SAYA NAK" ,
Tinggalkan alamat blog anda beserta email address dan nama penuh anda di ruangan komen post ini. Untuk pembaca yang tidak mempunyai blog, boleh tinggalkan email beserta nama penuh. dan untuk yg datang dari facebook~ tinggalkan link facebook anda beserta nama penuh. ~ utk yg ada blog x perlu kot buat post/entry pasal GA nie...dan  x perlu la susah2 kot nak follow blog nie...tiada paksaan....:D...kalau nak buat gak ~ x de markah utk n3........:D

3) Tarikh tamat GA ialah : tepat jam 12 tengah malam (waktu Malaysia) 18 Januari 2013 ~ Insyallah pemenang akan diumumkan pada 21 Januari 2013

4) Pemenang akan dipilih cara cabutan bertuah ye..., pemenang akan sy hubungi melalui EMAIL sahaja. Sekiranya pemenang yang terpilih tidak menjawab email dalam masa tiga (3) hari, kemenangan adalah terbatal dan undian akan dibuat sekali lagi.

Terima Kasih......

mood ~ saje suka suka....sebab x penah buat GA....kikiki.....sila la komen..............jgn segan jgn malu.....:D





42 comments:

zana said...

SAYA NAK
http://zanahassan-zana.blogspot.com

mama sara nur said...

SAYA NAK
http://saranur74.blogspot.com

SELAMAT THN BARU syifa

Cheq Sue said...

saya pun nak jugak

* walaupun dok CH tapi macam tak pernah jumpa je fm butterfly tu.. :)


http://chequesuechekgu.blogspot.com/
kemren0104@yahoo.com

Amie said...

Seronoknya....sangat mudah!

SAYA NAK!
http://salamisimon1.blogspot.com/

ninazsyafinaz said...

SAYA NAK

http://ninazsyafinaz.blogspot.com/
Ninaz Syafinaz

zila norazila said...

SAYA NAK
http://zila4ever.blogspot.com/

zila norazila said...

lupa plk nk ucap eppy new yer syifa..smoga thn nie lbh sucsess:)

Nur-nba said...

Selamat Tahun Baru Syifa.. Wah ada buat GA ye.. mudahnya.. Kak Nur nak join juga ye..


SAYA NAK
http://cetusanrasa-nba.blogspot.com

Emel : cikgudiana1979@gmail.com
Nama : Nur-nba

umimiqdad said...

"SAYA NAK"

http://www.deardiary-umi.blogspot.com/

email:umiwidadni@yahoo.com
nama:zanisah din

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Saya Nak!!


http://sariyusa.blogspot.com/


terima kasih terlebih dahulu ya...

issnita said...

"SAYA NAK"...

http:cendanakasih-issnita.blogspot.com

saya suke3x...

Kesuma Angsana said...

"SAYA NAK'

http://kesumaangsana.blogspot.com

email : kesumaangsana5@gmail.com
Name : KA

join suka2 memeriahkan

Qasey Honey said...

"SAYA NAK"
http://qaseyhoney.blogspot.com

emel: zie7680@gmail.com

Kakzakie said...

SAYA NAK!! ha.. kakak siap buat seruan tu Syifa. Fuhh....

http://zakiepurvit.blgospot.com

Norzie hany said...

"SAYA NAK"...moga ada rezeki.

http://norziehany.blogspot.com/

Email-norzie_hany@yahoo.com

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Tak pernah join GA...nak turut meriahkan GA you..leh kan!

"SAYA NAK"
www.love2cook-malaysia.com

suri solehah said...

Salam kenal..SAYA NAK...akakpun join sekali ye

http://surisolehah76.blogspot.com

Diana said...

"SAYA NAK".....

www.apabilaazambercerita.blogspot.com

Emma Marinie said...

SAYA NAK

www.whymore.blogspot.com

Emma Marinie said...

SAYA NAK..

http://whymore.blogspot.com

emma.zawawi@gmail.com

(sorry comment 2x, lupa nak letak email tadi)

lieyalatif said...

wahhh nak join! nak join!..

saya nak!!!

http://lieyalatif.blogspot.com

lieya_latif@yahoo.com

Quantity Surveyor said...

SAYA NAK

http://yezzzza.blogspot.com/

ez_2901@yahoo.com

Diana @ Melley Mey said...

Hehehe... Menarik... Nak join jugak.. :)

Saya Nak

http://skybluemelleymey.blogspot.com/

fatin amalina husna said...

saya nak!!
http://husnazahidi.blogspot.com/

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

"SAYA NAK"

http://mamawandiha.blogspot.com
ratna@zagro.com
Ratna Husna Ismail

L said...

selamat menjoin.. hu=)

Mamasya said...

Aslmkum Syifa...
alahai akk tak layak masuk GA ni...tak lepas syarat no 1 itu...hi..hi....

Yanna_Lie said...
This comment has been removed by the author.
Kathy Tuah said...

SAYA NAK

http://gadisarawakcorner.blogspot.com/

kathy.tuah@gmail.com

Marsita yahya said...

SAYA NAK
http://my-mintroom.blogspot.com/

Siti Asiah said...

SAYA NAK
salam kenal Syifa...(",)

~Apam Gemok~ said...

SAYA NAK :)

link blog : irapunyela.blogspot.com
name : ira nur

ogyep yummy mellow said...

SAYA NAK le jugaaaa... jangan lupa daku....

alin wawa said...

wah...try lah

SAYA NAK jgk :-)

http://diarylensamama24.blogspot.com
call me norlin
my email alinwawa2012@gmail.com

wish me luck...hihi...

Kak Nik Ja said...

nak cuba gak...!
'SAYA NAK'
http://mokwonik.blogspot.com
email: nikyus@gmail.com
nama: kak nik ja

JaSSNaNi said...

"SAYA NAK"
http://jassnani.blogspot.com

Email: jassnani@yahoo.com.my
Nama: Norahnani Binti Ismail

Qhaifa Nur said...

sempat lagi....

http://qhaifanurin.blogspot.com
email : qhaifa_nur@yahoo.com.my
nama : Nur Fauziah Abdul Hamid

MamaFaMi said...
This comment has been removed by the author.
MamaFaMi said...

Bismillah hirrahman nirrahim

"SAYA NAK"

Nama saya MamaFaMi
Email saya mamafami66@gmail.com
Blog : http://mamafami.blogspot.com

EmbunRosaliza said...

Assalam Syifa

SAYA NAK

http://embunrosaliza.blogspot.com
email : rosalizadd@gnail.com

DapurOfficer said...

salam

SAYA NAK

http://bundlewalla.blogspot.com/
email:dapurofficer@gmail.com

cheq da said...

tak sempat...semalam tak bukak laptop..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...