"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, February 11, 2013

Cameron Valley ~ Bharat Plantations ~ Tehnya ada umphhhh !!!

Assalamualaikum & Selamat sejahtera

N3 autopublish lagi ~ semalam citer pgi Padang Besar , so hari nie publish citer kat Bharat pulak....:), pginya time cuti sekolah hari tu....

Bharat nie kat cameron la...semata mata g cameron nak beli teh kat Bharat ~ bole gitu ?? hehe.... best tehnya...ada aroma bau yg macam2 perisa....wangiii....!


gamba 1st ~ biasala la...mesti welcome la dulu...:D


nie dalam kedai....mcm2 jenis perisa teh ada....pilih je la...


kakak Athirah....tukang teman dan tukang angkut ibu nyoping teh...

ada lagi berkotak kotak..yg kkk mampu pegang 3 tu je......kikiki...

stok utk setahun ckp kat asben.....cukup ke ?? x cukup kita p cameron lagi ye en.asben.....


sementara cashier dok ting tong kat mesin dia kira harga...

sempat gak snap pic set cawan tea yg gedabak nie...:D


ok dah abis soping ~ jom balik

nie view dari tempat parking kat Bharat nie...

x leh g masuk ~ ujan plak time tu....

daaaaaaaaa...........:)



4 comments:

Kakzakie said...

Dari sini jugalah kakak dapat ole-ole itu kan...

Asyifa Mustaffa said...

K.Zakie ~ ye kak...:)

Kesuma Angsana said...

mmg best kat sini kan apalgi tehnnyer terbaik !

Asyifa Mustaffa said...

KA ~ kan kak...sy suka sini lagi dri Boh kat atas tu....boh tu mcm pekat sngt tehnya...sini..aroma dia yg best tu....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...