"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Sunday, February 10, 2013

Jalan Jalan di Padang Besar, Perlis

Ini n3 autopublish ~ tuan rumah x dop ngadap pc nie...hihihi...., cuti2 CNY nie kan...mana ada time nak ngadap pc...so kita buat n3 siap2...pastu publish la time nak dipublishkan.....

Nie kesinambungan balik dari Langkawi ari tu...., disebabkan turun di Jeti Kuala Perlis kan...jadi x lepaskan peluang ler menyoping plak di Padang Besar....2nd time dah pegi sini.....1st time pegi...x kawin lagi pun time tu...anak pun x dak...! 

meh layan gambor le....cuti2 nie...ada ke orng nak layan ayat panjang bejela....kita tepek gambor je ye...:D


Welcome²




itu...nampak kelambu size king tu...yg banyak jual online kat pesbuk tu kan...

kat sini dapat rm20 je...~ belikan utk adik sebab dia nak guna...katanya umhnya bnyk nyamuk...sian baby dia...



hampir tepengaruh nak beli bakul2 tu....nmpk menarik..murah pun ye gak...

tp bila pikir x tau nak letak mna...niat terbatal !!!

last pic ~ bawah nie....


kalau nak adil ~ gini la...3 anak....wajib le dpt sorang 1...lau x...ada yg ngamuk nnti....

daaaaaaa........:)


7 comments:

mamyharraz said...

seronoknya dpt p padang besar.
harga kt sini mmg jauhh lebih murahlah kan..
anak sy nampak patung tu mau nak jugak.sini mahal.

syapex said...

salam...

slmt dtg ke negeri sy...
kalau p pdg besar selalunya borong bnda makanan ja...
brg memang murah & bleh mtak kurang lg...

mama sara nur said...

memang tempat bershopping sakan disini kan he he mcm2 ada. akak skali je penah jejak sini tu pun masa form 6 rombongan sekolah hu hu lama sudah

psstt TQQQQ ye akak dah terima hadiah GA he hee cantikk

hafizi said...

Assalamualaikum..

salam ziarah.. saya pun kerja kat perlis, negeri kecil tapi hijau dan tenang..

Mieza said...

Owhhh syifa gi jalan2 pdg besar ye...saya baru ingat nak pergi time cuti sekolah bulan 3 nanti..mak mentua org kedah...boleh lah ajak dia ke sana..jalan2 kan :) sambil shopping menghabiskan duit hahahaha

Mamasya said...

Aslmkum Syifa.
pdg besar....kali akhir jejak masa zmn study kat utara dulu.....dah lama sgt.seronok 3 beradik dpt buah tangan...nanti ajak ibu pergi lagi ya...hi..hi...

fazianbatrisyia said...

Mesti kena adil kan...Kalau sayang sgt nanti jadi bantal bucuk tau...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...