"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Friday, March 15, 2013

Hadif n Hazim ~ Mac bulan mereka ^__^


selamat hari lahir buat my boy 2 orng nie...


dan 

MUHAMMAD HAZIM IKRAM ~ 6 MAC 2010

semoga membesar menjadi anak yg soleh...dan menjadi insan yg berguna...serta

cemerlang di dunia juga akhirat..... insyallah....


:)

kek di "taja" bakers cottage....kikiki.... ibu x larat nak buat kek....

jdinya ayah je lah yg "taja"....hehe....



14 comments:

fatin amalina husna said...

in shaa Allah..
Ameen..
happy birthday adik kecik..;)

Asyifa Mustaffa said...

fatin ~ amin...mudah mudahan....thx kakak fatin....:-)

Marsita yahya said...

happy birthday to cute little boysss...

Rohah said...

happy birthday buat 2 cute boy ni..sama bulan,senang nak celebrate kan..semoga jadi anak yang soleh...15 MAC, sama ngan mak cik nie..hehe

Suzana Ibrahim said...

hepi birthday untuk kedua-dua budak cumil ini!

Amie said...

Happy birthday buat kedua-dua comel tu... moga besar jadi anak yang taat kepada perintah Allah, Rasul & ibu bapa...

mamawana said...

Assalam,

Hepi besday.. Anak bujang mamawana pun tarikh Mac pd 14hb. Saja buatkan choc kek kukus utk nya. foto kek itu menawan rasa.

Nur-nba said...

Terima kasih Asyifa atas ucapan.
Happy Birthday buat Hadif dan Hazim.. Moga kalian membesar menjadi anak yang soleh dan bijak.. Amin. :)

QA's ~ mamapapa said...

sedapnye kek tu..kt rumah ni mr papapapito yg punya klau mac :)

KY said...

aamiin...

happy birthday Hadif Izdihar & Hazim Ikram

Asyifa Mustaffa said...

thx to auntie semua.....insyallah amin.....

Kesuma Angsana said...

amin2 .. hapy belated birthday to both of them yer

Asyifa Mustaffa said...

KA ~ tq very much aunt KA...:-)

Haryati Faizal said...

hepi belated besday... bulan yg sama ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...