"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Thursday, March 21, 2013

xtvt petang Hadif

xtvt ptng hari....! Wajib buat keje skolah...~ kalau ada la...

klau x de...dia layan tv jer....

alhamdulillah....senang sngt nak ajar hadif nie....cepat tangkap....

mood belaja ok je....tp make sure lah tv kena off...!

klau x...mmg x siap la kejenya.....



wat  keje x sah klau x meniarap...!


daya imaginasi Hadif ~ lukis rama2.....




11 comments:

Ummiakid @ lily said...

bagusnya....akid pun sama kalau suh buat kerja wajib tutup tv, komputer semua...kalau x...jadik tarzan umminya...:)

Asyifa Mustaffa said...

k.lily ~ alhamdulillah la..hadif ni senang ikut kata...dri kcik smpi la ni....bebudak ngan tv mmg x bole dipisahkan...! nak wat cmne....hehe...

Tina Othman said...

rajinnya dia buat homework

fazianbatrisyia said...

Buat homework rajin2 ye...Belajar sampai PhD...boleh jadi Dr. Hadif nanti inshaAllah..

:: Mrs.Eady :: said...

budak bijak!

Rohah said...

cantik Hadif lukis rama2..sama cam anak akak yg kecik...senang nak suruh dia buat kerja,tapi klu tv on..sampai habis kartun sepetang baru nak cecah mata pensel kat bukunya,kalau selagi tak habis, asyik pegang je pensel tu,kalau buat pun seketul 2..

nieda said...

cantik hadif luks buttlefly.
kalau anak i yg 4 tahun panggil rama2ni double 5..haha.pelat sungguh

nadia arrumaisha said...

sonok tengok budak2 melukis...bermacam imaginasi mereka kan....

Asyifa Mustaffa said...

Tina ~ rajin la sbb da ada kan..mmg wajib siap la..!


Fazian ~ thx..insyallah....:)


Izwa ~ hehe..


K.Rohah ~ itu la dia...sy ingt dia nak buat apa...memula dia lukis belah kanan...bila da siap..tgk rama2...hehe....


Nieda ~ Hadif nie pun pelat skit...puas gak la nak btulkannya...


Nadia ~ budak2 kan...:)


Nealopah ~ alhamdulillah....:)

Haryati Faizal said...

bagusnya...hadif..rajin ye wt latihan...

QA's ~ mamapapa said...

rajinnya hadif..keep up the gud work ye,syg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...