"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Thursday, April 4, 2013

Alhamdulillah atas segalanya...

Assalamualaikum....& selamat sejahtera.

Lama sudah x menghupdate blog.....nak buat cmne, masa sngt2 la x mengizink....thx pada follower yg sudi folow blog ni...n thx pada sahabat yg meninggalkan komen....insyallah ada kelapangan akan sy bw kembali ok..:)

X de masa sbb ada my kecik ni....hehehe baru berusia  5 hari....selamat dilahimmrkan pada 30 mac 2013, berat 3.39kg,jam 11.48 pgi...secara normal......alhamdulillah segalanya dipermudahkan....

jadinya....stop lah segala xtvt baking membaking buat masa nie....tp insyallah ada yg sudah siap dlm draft...akan dipublish...pun tggu masa....nak menaip ni pun dah ambik masa 5 6 jam sbb baby pun kjap2 bngun nak susu....

me...baby boy....:) lum ada nma lagi....

26 comments:

aizamia3 said...

wah... kite tak tau.. ni baru tau.. wah.. tahniah.. tahniah.. ;)
tetiba rasa nak sorang lagi.. hikhikhik..

fairus mohamad noor said...

wah..tahniah..baby no 4 eh..ada ank kecik ni mmg bz ckit,xpe slow2 hadap blog.

Zaliedana said...

Assalam,wah tahniah2,erm xtahu lak kata peknen,hehe..Btw comey bb n selamat berpantang..

lady butterfly said...

sedapnye nampak bb boy nih tdo....btw, tahniah..selamat berpantang & happy breastfeeding....

Tina Othman said...

tahniah syifa, sesenyap je ye, bestnya ada baby, hug & kisses untuk baby ye

Marsita yahya said...

emm, diam diam ubi...tahniah dear...

Suzana Ibrahim said...

Tahniah Syifa! ada baby baru rupanya.semoga sihat sentiasa.

Rohah said...

Salam syifa, ada baby baru rupanya, patutla dapur syifa sunyi je..slmt berpantang.mmg buat hati akak bergelora ni,,, teringin semacam bila nmpak kwn2 dpt baby..hehee

QA's ~ mamapapa said...

alhamdulillah...dh selamat brsalin ,ye..tahniah..dpt baby boy :)

EmbunRosaliza said...

assalam syifa, tahniah atas kelahiran bby baru. selamat berpantang ya

Kesuma Angsana said...

tahniah2 comel sgt !

Amie said...

Alhamdulillah! Bertambah seorang lagi khalifah di muka bumi ini! Tahniah Syifa... syukur kedua-duanya sihat walafiat. Nampaknya tak jauh beza usia baby Syifa dengan baby Kak Amie... ada gang ni sebab boy juga! Selamat sama-sama berpantang ye Syifa....

Asyifa Mustaffa said...

aizamia3 ~ thx...nak lgi ke...? tggu Nuha besor skit ler....bru bole bgi adik...:-)


fairus ~ ya...no.4....insyallah pelan2 kan....:-)


Zaliedana ~ thx...:-)


lb ~ thx...:-)


Tina ~ thx..:-)


K.Marsita ~ haha...abiskan ayat tu kak..diam2 ubi berisi gitu....thx....:-)


K.Suzana ~ thx....:-)


K.Rohah ~ lain mcm bnyinya kak...hehe...selagi mmpu kak....apa lgi...kasi dapat la...:-)


QA ~ thx....:-)


ER ~ thx...:-)


KA ~ thx...:-)


K.Amie ~ sama la kita kak....mmg dekat2 pun kelahiran diaorng nie....:-)

Qasey Honey said...

alhamdulillah..wah dlm diam rupanya berisi...hehe...TAHNIAH kak Syifa..slmt bpantang...baby pon comel

Nur-nba said...

Tahniah Syifa.. Syukurlah semuanya selamat.. Akak tak tahu pula yang Syifa pragnant..Comel baby ni..

BUNDA a.k.a KN said...

assalam dari bunda,

selamat melahirkan bb baru..tahniah

Chik Att said...

Tahniah atas kehadiran orang baru ...

Kakzakie said...

Tahniah dari kakak yg terlewat ini Syifa. Kakak baru balik dari tanah suci so lama tak nampak N3 Syifa hari ini baru tahu..

Selamat berpantang..

Asyifa Mustaffa said...

QH ~ thx....:-)


kak nur ~ alhamdulillah...thx kak...:-)


chik att ~ thx...:-)


k.zakie ~ thx kak....sy pun x berkesempatan nak bw ni...tp insyallah nnti sy smpi `rmh' akak juga...:-)

inahar ali said...

waahhhh..tertinggal ketapi lak akak woo!! tahniah2 wat asyifa ye..tomei banget baby tu..muaaaahhh!!

aizamia3 said...

update lah pulak pasal baby baru ni.. ;)

kkida @ 1001resepi said...

Salam Asyifa...baru 10 hari usia baby ye...wah! dah masuk 4 orang cahaya mata Asyiffa...jaga kesihatan baik2 ye...lupakan kejap dunia blogging ni...tak lama hanya 2 bulan aje... boleh sambung semula bila dah sihat nanti...:)

zila norazila said...

Amboi adik akk syap2 jew dh ada baby kn.cumilll sapa namanye tue..slmat brpntg tau.

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tahniah asyifa... senyap2 rupanya ada baby baru.... geramnyaa nak gomol2 je...
selamat berpantang ye...

Mamasya said...

Tahniah Syifa....kelahiran seorg lagi permata hati...moga Syifa sekeluarga tambah bahgia. juga moga baby dan Syifa sihat walafiat. slmt berpantang....
maaf baru sempat singgah blog Syifa.

Asyifa Mustaffa said...

Kak Doc ~ thx kak...:)


KKida ~ thx kak...blog kjap2 ye kak...x dpt masa yg btul2 bole layan nie...:)


K.Zila ~ hehe...thx kak...:)


K.Madiha ~ thx kak...:)


Mamasya ~ thx kak...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...