"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Wednesday, April 24, 2013

Jom sihat dan cantik !

Assalamualaikum n salam sejahtera,

n3 hari ni....nak story skit...pasal Premium Beautiful, produk yg baik...utk kecantikan n kesihtan ok, klau konsisten pakai dlm 8 jam...insyallah boleh kurang berat  badan + kesihatan dalaman lgi terpelihara gitu....:) 

ubat kurus? Maaf sy x percaya sngt ubat2 utk kurangkan berat badan nie...x boleh mkn sebarangan...kena ikut nasihat doktor jugak klau nak ambik pil2 pelansingan nie....

cara sy.....pakai je ini....sbb ini yg adanya...hehe...tgh berpantang nie kan... mmg sedap la pakai bengkung nie, dan yg sebetulnya...kadang pakai kadang x pakai....hehe....x pakai...sbb x smpat nak pakai...! 

x sempat sbb nak cepat...!!, insyallah akan lebih disiplin lpas nie....hehe...

 .

nak tau bnyk pasal PB nie kan... boleh explore MY 2ND BLOG yg lama sudah tdk diupdate.., tp infonya tetap tidak berubah ok...! ~~ tp tang hargaya ada perubahan....:) ada kurang skit la....so sbab harga dah berkurang.....jdinya....saiznya pun agak terhad juga.......:D

berminat nak beli atau ada sebarang pertanyaan boleh sms/wasap je sy kat no ni 0136693984 ~ klau fb or email....lmbt skit replynya....almaklum la....mnjak ada baby nie.... nak on9 kat pc masa agak terhad....

jom cantik dan sihat..........:)


4 comments:

LiNa_Pg said...

saya pun ada pakai gak dulu..skrg ni dah malas haha..memang selesa..

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh...

fazianbatrisyia said...

sy pun ada 1 set...dulu mmg rajin pakai & mmg nampak kesannya...skrg...tak...

Qasey Honey said...

QH pon ade jugak PB..dh 3 thn kot beli..tp skrg ni xmuat dh..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...