"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Thursday, May 23, 2013

Kumpul dan kumpul banyak2....maka hasilnya....ini la dia.....

berkat hobi suka kumpul2 bende....tp kumpul la bende yang mendatangkan faedah tau...

maka...dapatla barang2 ni, redem dari drypers.

sy pengguna tegar drypers...dari kakak...smpi skrng ke Hafiz...

x bole guna jenama lain..mcm x serasi

redem mac lepas...smlm baru smpinya...patutnya bulan Jun...

itu yg mcm tekejut badak jer smlm bila dpt bungkusan ni...hehehe....

towel ~ free gift dri drypers utk sape yg anta redem awal2...suka2....:D



ini bende yg dikumpul tu...

bar code jer...:D

da bekurun lama kumpulnya...dekat setahun....

gmba dri bulan mac ~ ingt nak buat n3...tp x sempat2...hehe

info tentang nak redem ni drypers hantar terus ke email. 

nnti dia bgi la segala borang dan apa barang yg nak di redem....

klau berkenan redem, x bekenan abai kan aje....:D

klau tgk brang2nya hri tu...bnyk mainan...n beg tu plak da ada mcm2 beg kat umh ni...

teringin nak redem pnya pasal...

so decide ambik termos je...ada plak balance points tu...korban kan je la...nak buat cmne....huk3...

sape minat nak join ahli tu kan....bole masuk kelab DRYPERS

mcm2 ada....!

:D


7 comments:

Rohah said...

dah berapa tahun tak melanggan drypers...hehe..
best gak tu, dpt barang2 yg boleh guna utk harian..

Amie said...

ooo ada redem ye syifa... alahai macam bestlah pulak

Asyifa Mustaffa said...

K.Rohah ~ nmpk sngt tu kak x de anak kecik...hehe

K.Amie ~ ada kak...join ahli drypers dlu...apa2 info dia anta terus kat email. nak jdi ahli offline pun boleh.

Kakzakie said...

Berbaloi jugalah Sifa kumpul lama-lama dapat redeem. Daripada buang tak kisahlah simpan dan kumpul dapat juga sesuatu yg bernilai.

NinaAz said...

Banyaknya hihihi. Tak rugi kumpul kannn

Nur-nba said...

Untungnya boleh redeem hadiah.. Tak rugi jika rajin mengumpul bar code tu..

Qasey Honey said...

xsia2 mgumpul barcode tu...dpt jugak hasilnya kan kak..best2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...