"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Sunday, May 12, 2013

Selamat Hari Ibu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. 

1st update tuk bln Mei ni...ntah kenape skrng kemalasan makin menebal la sngt nak menjnguk blog ni. nak jenguk dah malas...apa lgi nak updatenya....!

Menjak ada anak kecik ni...masa tu amat2 la terbatasnya utk berblog...nak bw pun...kadang mana yg sempat je...x berapa tau la apa perkembangan kengkawan bloger skrng...huhuhu...sedihnya....

Hari ini sana sini orng dok wish hari ibu kan...so my kiddos pun mcm x nak ketinggalan nak bgi kad...kad express je diaorng buat....ketuanya..kakak Athirah...so hari ni..dpt 3 keping kad...:) 

x kisahlah...expres pun expres la....ibu tetap hargai....:)

from Athirah..
From Hadif n Hazim

Terima kasih semua....ibu luv u all............:)

Utk ibu2 di luar sana....selamat hri ibu....

Utk Ibu yg lahirkn kita....x de hari2 yg special sebenarnya...

bgi sy...hari ibu adalah setiap hari...... sebab dia dah bersusah payah lahirkan kita kan...

.bsarkan dari kecik smpi besar....kenal dunia ni mcm mna....

btul x ?

SELAMAT HARI IBU


9 comments:

mama sara nur said...

selamat hari Ibu Syifa
happy kan dpt kad dari anak2

mama sara nur said...
This comment has been removed by the author.
Amie said...

Selamat hari ibu Syifa... baby dah pandai buat apa..

Kakzakie said...

Moga mereka mengerti erti kasih pada ibu Syifa..

Tunjuklah baby dah besar mestinya:)

fairus mohamad noor said...

seronoknye dpt gift dr ank kan..selamat hari ibu

Tina Othman said...

Selamat hari ibu syifa

Cho Zila said...

selamat hari ibu yerk.. tak mudah jadi ibuni, semoga kita semua diberikan kekuatan untuk menjadi ibu yang TERbaik....

Kesuma Angsana said...

paling penting ingatan anak2 tu kan, selamat hari ibu juga yer

zila norazila said...

Slmt hr ibu jgk wt syifa..cute tgk tulisn bdk2 tu kn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...