"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Friday, June 21, 2013

Alhamdulillah.....tahniah Hadif...

tahniah utk Hadif....:-), moga sentiasa cemerlang di dunia....juga di akhirat....ini exam sblm cuti sekolah hari tu...then minggu lepas lgi dah dpt report cardnya....alhamdulillah... alhamdulillah sngt2....sbb Hadif memulakan alam persekolah bru thun ni, di usia 6 thun....umur 5 thun x hantar lgi...sbb pelat percakapan dia mcm ssh lgi orng nak paham....skrng ni pun msih lgi ada pelatnya...tp kurang skit banding dlu....masih kena sentiasa tegur dia dari segi tutur sebutan...bab mengaji la...mmg kena sabar bnyk2..... bab belajar....Hadif mmg cpt tangkap...asas math tambah tolak...insyallah dia mmg dah boleh buat...skrng kena improve kan bacaan dia dlu sblm msuk thun 1 untuk next year....insyaallah Hadif....u can do it...!
Published with Blogger-droid v2.0.10

9 comments:

LiNa_Pg said...

Sangat Cemerlang..Tahniah buat Hadif

Kakzakie said...

Tahniah Hadif sayang...
Kalau ikutkan memang kadang budak lelaki lambat sikit bercakap tapi Syifa tak perlu bimbang. Tengok keputusan periksa dia nampak dia cemerlang. Budak lelaki kalau dari kecik pandai insya-allah sampai besarlah tak sama budak perempuan..

fazianbatrisyia said...

Tahniah...cemerlang tu..teruskan kecemerlangan hingga ke PhD....Dr. Hadif @ Prof. Dr. Hadif...Amin

Mamasya said...

Syabas Hadif....moga terus cemerlang.

inahar ali said...

woww..tahniah wat hadiff ye!!

ZalinZalina said...

Tahniah Hadif...inshaAllah walau lambat lancar bercakap, boleh juga cemerlang dalam pelajaran :)

zila norazila said...

Wahh hebat..ank lelaki bljr sikit jew dh cepat pandai kn..thniah

Bbwana adienia said...

tahniah ya Hadif..semoga terus sukses dalam pelajaran..

Asyifa Mustaffa said...

k.LiNa_Pg ~ thx auntie lina...:)

K.zakie ~ insyallah kak...mudah mudahan....harapnya gitu...:)


Fazian ~ hehe... thx...


Mamasya ~ thx aunt juga...


K.Ina ~ thx..


zalinaZalina ~ thx kak..insyallah...


K.Zila ~ thx aunt...klau rajin kak...hehe


bbwana ~ thx aunt..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...