"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Wednesday, June 5, 2013

Cuti sekolah...berendam !

Assalamualaikum n selamat sejahtera.

Lama sudah ditinggalkan blog nie...hari ni masuk sini sapu2 sawang...then nak tepek2 gamba skeping 2 bagi ceria balik....hehehe...

almaklumla...cuti sekolah kan...makanya jari jemari ni pun bercuti juga...:D , bukan apa... bila dah duk kat kg ni kan... masalah betul bila nak ngadap blog... x de masa,  tgk blog dgn fb pun ujung2 mata je....hahaha...sory ye kengkawan....insyallah nnti ada masa sy cuba jugak la ber bw...

sebelum undur diri....nih tepek gamba bebudak ni ngan anak2 buah berendam kat sg yg makin cetek airnya (kg asben)..


Hazim muka takut2 berani.....orng x penah mandi sg....gini la rupanya...


bersuka ria di pagi hari..

gamba kredit pada anak buah...Naza.


13 comments:

Mamasya said...

Aslmkum Syifa
wah seronok balik cuti di kg.anak2 mandi sg ramai...

Qasey Honey said...

wah seronoknya diorg dpt brendam mcm tu...teringat la pula zaman dulu2 QH berendam masa sebaya diorg ni...

Norzila Zakaria said...

bestnya kak syifa..tp air cam surut sikit ye musim panas ni..zila pun lama x g mandi sungai..

Kakzakie said...

Bila dah ramai-ramai Hazim dah tak ada rasa takut...

Seronoklah Syifa, kg kakak dah tak ada lagi sungai macam ini.

fazianbatrisyia said...

masa kecik2 dulu sy tak rasa mandi sungai...tak de sungai. tp selalu berangan2 bila tgk tv kan, ckp kat kakak2 kan best kalau rumah kita dekat dgn sungai....

Bbwana adienia said...

bestnya dapat berendam..teringat pula time kecik2 dulu suka berendam juga dengan sepupu2..best.

tun_telani said...

bestnya ada sungai yg blh berendam kat kampungg.. dh lama tun x mandi sungai.

zila norazila said...

Akk kecik2 puas berendam kt paya..main bling2 tanah lg..hrcheee tgk ank syifa tringt plk xmn akk dolu2

Cho Zila said...

bestnyer berendam.. anak2 kecik kena didedahkan dengan xtvt orang kampong...

mama sara nur said...

bestnya berendam tu
sejukkk

Rohah said...

Anak2 mmg suka berendam air...klu anak akk 3 jam pun diaorang kata x puas lg

FnF Simple Life said...

wow...best nye...syok nye cuti sekolah ;)

aizamia3 said...

anak2 bila dapat air.. dari pagi sampai ke petang sanggup taknak makan.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...