"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Thursday, June 27, 2013

Dia datang ! jeng jeng jeng....


kannn...sebenarnya x penah pun nak hupdate pasal nuff ni..
bukan apa..sebab blog picisan mcm ni...x berapa sngt orng nak pandangnya
kejap tenggelam kejap timbul !!
bila timbul tu...asik duk timbul je kan...bila tenggelamnya ....mmg tenggelam sungguh !

ada yg paham ke ayat melalut kat atas ni?

abaikan !!!

orng nak letak iklan pun takut2 je...
2 iklan u ! yg 1st tu bulan mac....skrng bulan jun....see !!!
jauh giler gapnya...! orng lain sebulan masuk 2 3 BEnya...blog ni ?? har3....

tp apa pun iklan yg muncul di blog nie....
yg mmpu diucapkan.....alhamdulillah....:)
ada gak hasilnya tu....walau seposen dua....duit gak kan....? dari x de lansung !

kan...! besyukur apa yg ada ok...
dan x salah kiranya 
berusaha utk menambah apa yg ada....demi kehidupan yg selesa.....:D


5 comments:

zana fahmi said...

20 sen ke, 50 sen ke sekali klik, ok la tu Asyifa. Kakpb ni dah berapa tahun berblog, hasilnya baru seratus lebih. SErba salah nak cash out, biar je...hehe.

fairus mohamad noor said...

tahniah..

Kakzakie said...

Pelan-pelan dia datang Syifa. Kalau masih boleh bertahan tu dah kira baik sangat..

Qasey Honey said...

tu la bblog pon bleh dpt duit jugakn kak...tp cmne nk buat tu..QH xpenh dpt pon..hehe..xfhm sbnrnya psl nuffnang ni..iklan ni pon kwn yg masukkan..hehe

Kesuma Angsana said...

apapun tetap rezekikan !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...