"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Wednesday, July 3, 2013

Hafiz 3 mnth...

Semakin aktif berusaha utk meniarapkan diri....go Hafiz go...u can do it....nnti ibu upah susu...:)

Elok diletak dibahagian tengah tilam....kejap je dia dah sampai ke lantai....

Berat da 5.8 kg....bacaan seminggu yg lepas...bmi ok je...tp pak2 sedaranya kata dah obes....sabar je lah.....

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 comments:

Kesuma Angsana said...

bila dier gelak tu KA suka sgt !

Kakzakie said...

Montelnya dia Syifa. Geram kakak tengok. Puas kalau dapat baby macam ini:)

makcikkantin said...

Ih ih ih debap! Geram tengok

AhliaSaleh said...

Comei n bam2 anak asyifa ni..geramm..cubit pipi dia..hihi..ni anak kbrp?

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum...
tudia... 5kg lebih dah baru 3 bulan... boleh lawan safiyya... alhamdullillah.. BM ok kan.. itu yg kita harapkan juga.. :) go go Hafiz, meniarap tu memang kena berjaga2.. takot juga dia tersengguk muka kat lantai kan.. selalu nani letakkan bantal kecil dia kat depan.. sbb kalau dia nak tersengguk kat lantai kena bantal.. takde la sakit..

inahar ali said...

eeii..tomei..tomeinyer!! nmpak cerdik banget!!

Acik Erna said...

amboi..comelnya dia gelak beso tu..

Rohah said...

gelak sakan dia..ni mesti kena agah ngan abang dia..

Amie said...

Dah nak tiarap ye sayanggg... abang Firdaus pun balik2 tergolek ke lantai, dalam buaian pun membalikkan diri he hehehh dah sampai masanya nak tiarap dah... Firdaus 6.1 kg masa 3 month, sekarang dah tukar lampin saiz L, tapi nurse kata okey... tak obes

mama sara nur said...

assalam Syifa
eiii comel nya dia tembamm he hee
dpt cium gomol2 best ni

zila norazila said...

kejap jew dh 3 bulan kan..nampak bijak sgt..mcm nk cubit pipi tue..he hhe

Siti Asiah said...

ololo comelnye senyuman dia...geram acik tgok bam2 pehe kepci dia tu...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...