"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Friday, July 12, 2013

Handbag raya saya tahun nie

Baru 3 hari puasa...

dah terpikir pikir nak buat persiapan tuk raya nie...hehehe

tapi bole je buat persiapan awal kan...

meh tengok gambar handbag ni...terbaru di pasaran...

furla namanya.... kalau x silap lah...

meriah kalernya....dari jauh kalau nak datang beraya..mmg nampak begnya dulu...

bergaya u di pagi raya...:D



tapi picture bawah nie lah 'handbeg' sy tahun nie....:)

yang ni la akan diusung kehulu ke hilir ....memang termahal di dunia...orang lain memang tak kan ada ok...



berpikir....nak kumpul duit raya banyak2....hehehe...

psssttt....apa daaa ibu melalut nie....puasa baru 3 hari...dah pikir nak raya....ermmmmm

mood hepy...sebab my lappy udah bagos2 semula....:)


19 comments:

fazianbatrisyia said...

biasala org pompuan...kalau boleh semua nak ada utk raya....thn ni x beli hbag baru kot...tp tak tahu gak...kot berkenan...mesti rembat...

Kakzakie said...

Kalau kakak ada peluang utk memilih kakak nak 'handbag' yg gebus tulah Syifa... geramnya tengok pipi dan jari 'handbag' baru Syifa ni hihi...

JaSSNaNi said...

hahahah.. sama lah kita.. tapi saya lom beli... beg tu saya tengok wane pink lawaaaaaa!!!!! terliur terus.. :)

amboiii baby dah kira duit raya.. :D hik hik hik..

ummiaisyah said...

hehehe..syifa...tiap2 taun tu la hbag akak...handbag yg kuat meraung!! uwaaaaa

Acik Erna said...

waa..sampai berkerut kening dak comel ni berfikir he he..comel sangat tengok aksi dia

fairus mohamad noor said...

salam jumaat..kalo dah ade baby kecik ni,jgn haraplah dpt melaram handbag lawa2 kan..hehe

Aziela said...

Handbag exclusive tuuu. Jeles akak.

Irfa said...

kalau beg ada jenama ni,nak beli yg tiruan segan sikit.tp nak beli yg ori tak mampu,so bawak jelah beg anak yg bentuk ladybird tu.hihi

inahar ali said...

hehehe..setuju seratus peratus..beg tangan ini mmg jenama out of this world kan..terbaek lagi eksklusif woo!! hehe!! makin tomei dier...!!

Ummiakid @ lily said...

setuju...beg tangan termahal....teringat zaman-zaman masa ada beg tangan....raya tak leh pakai baju lip lap lip lap....abis beg tangan tarik...

sweet moments...:)

faraherda.razalan said...

Hahahahah! Sy pun suke handbang yg pic bwh tu!! Nak pinjam kejap, boleh? Hehehehe!

BUNDA a.k.a KN said...

bunda dah lama tak bawak handbag termahal didunia camni...

Kesuma Angsana said...

hehehe standardlah bag tu bila ada baby kecil ni !

aizamia3 said...

lalala. lappy dah baik.. ;)

beg ai paling mahal + semangat.. dak nuha.. tapi itu cerita tahun lepas lah.. tahun ni dia dah pandai berjalan terkedek2.. ;)

suri solehah said...

Hehe itulah handbag mahal kitakan...geram tgk

tun_telani said...

wahh!! comel!

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

berkerut dahi dak bambam ni dengar ibu sembang pasal die =)

Cida de' Nuanza said...

sweettt lg henbeg yg pic ke2 tu..
ala2 memikir masalah dunia kanak2 je rupa dia..hihi

Amie said...

Mula-mula nak cubit pipi bujang kenit tu dulu...eeei gereemmm!
Cerota pasal beg raya ye...uwaaaaaa baju raya tak sempat ak tempah! Kedai jahit dah tak amik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...