"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Friday, July 5, 2013

Header anak menangis !!!

Assalamualaikum...

Meh sini nak citer...meh datang sini meh...tak nak singgah pun x pe...biar la sy membebel sensorang kat sini...

Alkisahnya tukar header baru lagi....( ada ke orng nak ambik tau ??) peduli lah...janji betukar.....

sebenarnya...hati masih tidak puas....buatnya pun secepat yg mungkin...skill mendesign memang ke laut dah nie...


Memula dah hilang ingatan tang photoshop nie...ntah cmne pagi nie....sekali bukak pc...godek2 skit....perggghhh...keluar dah gaya mna patut di tepek...apa lagi...cargas la membuat header baru....

Baru 1/2jam menepek....si kecik Hafiz bole bangun siap menangis plak dah......ya x ya...semangat punya pasal...sebelah tngan dia duk "bergantung" sebelah tangan lagi menepek gamba....:D

So...hasilnya mcm di atas....:D x pro lansung !!! gambor kecik besar....huhuhu...x pe...buat sementara waktu nie...itu dulu headernya...

Next time...ada time....kita kasi touch up kasi cun....ok tak header tu...??? ok tak ??? ( huhuhu...ada ke orang nak ambik peduli nie.....)

terima kasih pada yg sudi komen header nie ye....jasa baik anda amat dihargai...bole sy touch up lagi mna yg patut....


9 comments:

Kakzakie said...

Kakak komen jujur Syifa jangan marah. Ok cara tu cantik tapi sayang gambar anak kepala dia kena potong tak penuh - sayang kan sebab mereka semuanya comel...

Asyifa Mustaffa said...

K.Zakie ~ thx kak...akan diperbaiki..itu la...nak cepat gayanya...:)

umi's cup cake said...

Salam Syifa,
Walaupun nama header anak menangis..wajah anak2 syifa tetap comel

zila norazila said...

kena kasi kemas sikit bagi kak zila..pic diorg dh cantik..:)

Haryati Faizal said...

takpe nanti bley kasi touch up lagi...

Kesuma Angsana said...

touch up sikit2 bagi lagi cantik apapun anak2 tu mmg comel !

Siti Asiah said...

software photoshop kn beli ke Syifa?
kalau ade link bole share ngan Asiah tak?

Kella said...

waaa pandai bermain dengan photoshop la ya.. =) bagus bagus..
susah gak ni..

Asyifa Mustaffa said...

umi's cup cake ~ thx kak...:D

K.Zila ~ tq..:)


Haryati ~ kan...tp x sabar gak nak bg perbetul nie...


KA ~ tq...:)


Siti Asiah ~ sy x beli..klau link tu..smua trial punya...sy dpt dri abng, dia yg masukkan dlm pc...


Kella ~ bole la skit2...basic jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...