"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, July 1, 2013

Ini hasilnya....

Hasil durian minggu lepas (gmbr n3 dibwh)....ini je yg dpt buatnya.....bole la....

Crepe x smpt nak buat dah....sbbnya...durian2 itu sudah hampir setengah dimkn begitu saje......sedap! X bole tahan...tu pasal tnggl skit....nak2 lagi da siap kopek gitu...hehe...

Kuah ni....makan cicah roti je....sedap !!!

Published with Blogger-droid v2.0.10

11 comments:

JaSSNaNi said...

yang ni dah terbaik.. bubur durian.. nyam nyam.. sedap makan dengan roti bakar..

KY Atie said...

KY suka makan dengan pulut

AhliaSaleh said...

Salam asyifa...mabeles juge nih..cicah ngan roti..lempeng..pulut..walla..menjilat jari pun blh..

Mamasya said...

Salam Syifa
tayang durian...bubur durian...saborr je...tunggu balik Msia nak mkn...

fazianbatrisyia said...

bubur durian pun dah sedap. Aritu MIL kasi 1 mangkuk, ingat kalau x habis makan boleh frozen jadik cam ice cream...tetiba bby sy dah pandai naik atas meja dia tengah pegang ulas durian tu...bahaya naik atas meja 1 hal, risau tercekik ulas tu...dia seronok jek..

adda syuhada said...

sedapnya..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

erm sedapnyer dah lama x makan serawa durian...

aizamia3 said...

Alhamdulillah rezeki.. tapi sayang ai bukan peminat durian.. ;)

Kakzakie said...

Selain makan dgn roti makan dgn pulut pun sedap ni Syifa:)

nea lopah said...

sedap nya. Dah lama tak bt bubur durian.

zila norazila said...

Mmg sedap..fav akk hirup kuah byk2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...