"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Sunday, July 14, 2013

Morning ^__^ ~ pagi pagi dah nak update panjang2...

Assalamualaikum.

Pagi lagi dah rajin sangat menghadap blog...hehe...semua orng dalam rumah nie tengah melayari mimpi lagi,..ada masa...kita tengok2 n jenguk blog...dan tengok hasil di nuff..

Saje dok bukak nuff, nak tengok ada peningkatan hasil ke tidak,  alhamdulillah...ada sikit rezeki di situ, kita bagi perap lama2...sampai jadi ribu riban...bila la agaknya ya....huhuhu....

Kalau bukak nuff nie...x sah le klau x cek segalanya...saje dok gatai...tgk keywords tadi...ni yang keluar...sepanjang minggu ini. Almaklumlah...bulan puasa kan....semua orng duk gugel resepi je kejenya....me too.....:D


See...semuanya keywords pasal makanan...patutler kenkadang bila bukak blog nie...ada time2 nya trafik macam naik skit...

pikir pikir sepanjang hari nie....masak apa plak hari nie....ermmmm, ayo yoooo....baru bape jam lepas sahur sudah pikir menu buka ka ?  , gogel ajer kan....


8 comments:

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

bulan2 puasa ni..semua dok cari resepi untuk juadah berbuka =)

Mieza said...

Salam Ramadhan dear...amboiiiii dok gugel resepi dah ke? Semuanya sedap2 kan dibulan posa ni...mieza ucapkan selamat berbuka semoga puasa tahun ini membawa seribu satu keberkatan..

ibundo said...

salam . Selamat berbuka puasa. Menu apa harini

azieazah said...

Yaa lately Nuffnang memang naik. Pun tunggu jugak, belum nak redeem lagi. Kalu boleh biar naik lagi baru cash out.

Cho Zila said...

ha... haa.. akakpun sebab dah lama tak update blog adalah sebab dok survey pasal resipinyer.. last2nya dah petang masak masakan yang biasa2jer... seronok mensurveyjer...

Kakzakie said...

Biasalah Syifa bila puasa ni keyword pun more pada makanan/resepi

aizamia3 said...

bulan puasa paling ramai carik ---> resepi.. ;)

Kesuma Angsana said...

hehehe makan2 juga yg dicari !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...