"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Tuesday, July 16, 2013

Nuffnang ok....churp churp pun ok...

Assalamualaikum.

Alhamdulillah atas segalanya, Ramadhan pun dah sampai hari ke 7, diam x diam...kejap je masa berjalan kan..

Takde idea yg bernas sebenarnya nak distory ni...cuma nak terima kasih pada nuff lah...bulan2 ramadhan ni...rajin pula dia bagi iklan...apa pun terima kasih...mau disimpan kasi banyak2 nie...iklan ke 5 di tahun 2013, dan yg ke 2 bulan Julai nie...suka2...:D ~ kecoh jer...tu pun nak bg tau...


Itu...baru masuk semalam....syukur alhamdulillah...rezeki ramadhan juga kut...sebab trafik banyak masuk...unique visit tu,...tgk tinggi jer...terima kasih juga pada yang sudi menjengah masuk blog ni...tanpa anda siapalah blog ini ~ feeling mcm menang juta2 pulak dah !.

1 lagi bende nak share nie kan...kat churp churp nie pun bole buat duit gak rupanya...lama dah register...tp x penah nak ambik tau...last2 weken hari tu..saje2 baca email dari churp2 ni...baca2 mcm best pula buat duit...just share2 gitu je rupanya...

sape nak join..bole register SINI, ke mmg dah join...tp i yg ketinggalan kut....hahahaha....


thx google ~ atas gmbar yg cun...

atau klik banner churp churp tu pun ok...register je...x kena bayar pun......:D


4 comments:

Irfa said...

ada gak 4 ketui, harap lama la melekat :) kalau boleh nak kumpul $$ smpi ujung tahun,tgk lah nanti

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah..

Kesuma Angsana said...

tahniah yer atas rezekinyer ~

paridah said...

salam ramadan salam kenal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...