"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Friday, July 12, 2013

Pagi jumaat kisahnya....

Assalamualaikum...salam ramadhan ke 3 di hari jumaat...:-)

Sadisnya di pagi jumaat yg tenang...aman dan damai...dan burung pun berkicauan ( menghiburkan hati sndiri yg gundah gulana melihat pc di on off)

my laptop apa ke halnya pepagi ni....asik dok hang je dia....nie masih menunggu kali ke 3 di tutup dgn cara yg tdk berhemah!

Dah la nak buat keje skit nie.....jgn la mcm2 ye...ku masih setia padamu....huhuhu....

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 comments:

aizamia3 said...

part lappy meragam tu yang tak tahan tu.. nak pulak kalau nak wat keje urgent..

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

sakit jiwa bila lappy meragam, kannn

Kakzakie said...

Tadi kata dah ok sekarang sakit balik pulak Syifa. Line masalah tak.

fairus mohamad noor said...

dia suh tkr baru le tu..hehe

Kesuma Angsana said...

bawak bersabar yer !

Ihsan Arifin said...

dugaan bulan puasa haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...