"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Tuesday, July 2, 2013

Saya bukan robot! !!


Memang sah dan nyata sy manusia ya...! bukannya robot..hua3....

Ada la kut sebab musababnya owner blog suka letakkan bende ni masa nak komen....ikut citarasa masing2 la nak berblog kan.

Tp sy x suka letaknya....ada orng x suka...sbb susah nak komen...ye la...da elok2 komen panjang berjela....last2 kuar pulak kotak kecik ni....haishhh!!! payah bebenor la hai nak mengomen...!

Cer bayangkan klau sy yg hanya bw guna tepon ala2 nokia 3310. ...camno..??

Selalunya klau mood sy ok....sanggup gak la nak prove kan yg kita ni bukan robot...!....n tinggalkan komen.....
tp klau dtng mood malas tu...mmg gud bye le jwbnya....


Tp kan...cam x best tau ada bende tu....susah...!!! ...huhuhu....
Published with Blogger-droid v2.0.10


3 comments:

mama ila said...

cam saya ritu..ada kawan blogger komen cakap..ada word verification..susah nak komen.. sy pun pelik..sebab xpernah pulak sy wat vw nie..kadang2 tuan blog xsedar kot ada mendalah nie...

LiNa_Pg said...

Akak paling tak suka bila kena type word verification..kadang2 dak type panjang2 tp bila ada menda alah ni terus potong mood huhu

Kesuma Angsana said...

buat mood BW ke laut benda alah ni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...