"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Wednesday, July 24, 2013

Ww


10 comments:

faraherda.razalan said...

Seronoknya. Inilah saat yg dinanti2kan.

nieda said...

Mood raya sudah malii...hehe

Tina Othman said...

Nak start ngukis ye

Kesuma Angsana said...

amboi mesti byk plan nak bikin cookies ni yer !

Kakzakie said...

Siap cuci semua, keringkan ready nak isi aje ni:)

aizamia3 said...

wah.. tetiba rasa nak masukkan dalam list nak beraya.. hehehe.. ;)

fazianbatrisyia said...

ramai org akan buat perkara yg sama akhir2 ni...dapur sy cam mana la pulak....serabutttt....

JunAina said...

Mood raya sudah datang...

fairus mohamad noor said...

salam ramadhan # 15 singgah ptg
wah dah ready nmpak

Haryati Faizal said...

nak buh kuih raya la tu ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...