"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Wednesday, August 21, 2013

2013 ~ hasil setakat ini...

Dah petang2 ni...idea x berapa nak keluar plak dah...bila idea tak ada ni...saje la cek nuff kot2 la klau murah hati lagi nak bagi iklan kan...

tak sia2 rupanya bila tgk tadi...walaupun lama x update ~ cuti raya...adehhhh....nak nulis blog pun ada cuti ka? blogger semua...sila jawab,  klau nak jwabla.......hehehe

walau iklan yg diberi x 'semeriah' blogger lain...tp sy tetap bersyukur....Alhamdulillah....:) 

syukur ler...yg bulan julai pun masih on lgi tu...tq nuffnang....dan dah nak hujung ogos dah pun ha...baru dpt 1...


kalau sape2 nak tips camne nak bagi CPUV melekat tu kan....korang boleh refer kat MAM3HERO ni...,dia rajin tulis...sy malas nak tulis..hahaha...so sy bgi link...pepandai ler terjah ye...:D


5 comments:

tun_telani said...

Salam syifa.. tun x berapa pandai sgt godek2 nuffnang nih.. org letak, sibuk nk letak jugak. hihi

JunAina said...

Akak pun hari ni check tiba2 muncul satu iklan lagi tapi dah start dari 30 Julai. Tup2 petang ni satu lagi timbul 20 Augus. Senyum sampai telinga akak.

laskar pelangi said...

Murah rezeki ni.Semoga makin bertambah $$$ dalam nuffy :D

fairus mohamad noor said...

tahniah2..erk..tetiba ade nm3 m3h pulak..malu ai..bkn pandai sgt pun..

sobri yaacob said...

salam kenal kak.. saya nufnang x de lg.. tq bg link bleh wat rujukan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...