"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Thursday, August 15, 2013

Mood Raya tak habis lagi....^__*

Assalamualaikum...salam syawal...

Rindu pada blog yg  satu nie...rindu juga nak berbw....sokmo sibuk minggu ni...bzy le melayan tetamu bertandang,...nak jenjalan berbw pun masih x sempat lagi nie...insyallah akan 'beraya' juga nnti ke 'rumah' teman2 yg juga sudi bertandang ke sini....

Nak datng rumah betul2 ada yg jauh2 belaka....jadinya...tgk menu2 n kuih2 raya kat alam maya nie je la...

Tak boleh nak taip panjang2 plak dah...budak kecik nie da bangun...

pagi 1 syawal
layan dulu sekeping gambar budak kecik yg dah berumur 4mnth ++ nie...~ makin lenguh plak dah tangan angkat dia....

12 comments:

Bin Muhammad said...

Sungguh lena tidurnya...sudah 4 bulan, sekejap sungguh.
Selamat Hari Raya, maaf zahir batin...

Tina Othman said...

Selamat hari raya syifa

JunAina said...

Comey ja bam2...

Amie said...

Saya pun lenguh lengan juga Syifa... Fordaus dah 7kg++++

che mid said...

Salam, comel sungguh si 4 bulan berbaju melayu...

aizamia3 said...

tahun ni lenguh dukung dia..
tahun depan letih mengejar dia.. hehehe.. ;)

Kakzakie said...

Bila dah pakai baju melayau dah macam baby setahun kan. Hensemlah... pipi pun dah maikn gebu memang lenguhlah kalau nak mendukung...

Cho Zila said...

gambar pengenalan hari raya ler tu yerk... comeljer walaupun tidur..

アヌム said...

Bambamnyer.bpe kg dh ni huhuu

aizamia3 said...

camane balik raya hari tu ai lupa nak mintak ur phone no... teringin gak nak jumpa budak debab super comel tu..

fairus mohamad noor said...

selamat hari raya..wah thn ni si kecik byk la collect duit raya..hehe

~aYu~ said...

bambamnya dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...