"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Sunday, September 15, 2013

Berat bertambah....! perlu diet ke...????

Assalamualaim...

Saje buat entri dipagi hujung minggu yg sejuk ni...sementara semua isi rumah masih dibuai mimpi....almaklum la....cuti kan.....sebab semua tido...sy dah abiskan pun sebungkus nasi lemak...alhamdulillah....tp berat makin tambah2....seronok ler duk mentenak lemak ni kan....! hehehe...

Berat sy dah bertambah ke...? sendiri mau ingt ler kan... Tambah ke tdk...sendiri jaga la...orng lain tgk je...~ argggghhhhh peduli orng kata...! yg pnting sihat..!  apa dah melalut pepagi ni....

Yg sebetulnya sy cek berat blog....sudah begitu lama x ceknya...dari sehari ke sehari nak buat...asik tetangguh...so pagi ni, terbaca entri sis mia ( x reti nak bg link guna app android yg ni, jdi bole tgk di mialiana.com)  jadi sy pun....x la lengah2 lagi...terus timbang aje....dan hasilnya...agak berat juga...lebih dari 150kb...harus kemaskini balik...buang widget2 yg x penting...tp pada sy semua penting...cmno tu...??

sebetulnya penah juga timbang blog last tahun 2011...giler lama tu kan...ada entri2 yg lepas...

Selagi boleh loading dgn cepat tu...bg sy kira ok la kan..., jadi kesimpulannya....x yah la diet...!

Published with Blogger-droid v2.0.10

9 comments:

Mimi Azirah said...

Kalo loading cpt ok je..xpyh buang widget pntg

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

nasi lemak memang sedap tapi xbole mkan selalu =)

ZalinZalina said...

Kakina tak pernah timbang berat blog.. nak timbang berat badan ni pun tatutttt..ihik..

aizamia3 said...

bab timbang ni memang sensitif.. hehehe.. tapi kalau berat sangat nampaknya kena dietlah gamaknya..

アヌム said...

xpenah timbang berat blog pun hehee.tp diri sndiri selalu la timbang rase dh makin berat ni huhuuu

Amie said...

Sekarang berat saya dah bertambah.... dah lebih 3 bulan tak timbang sebab bateri timbangan habis he heheh malas nak cari bateri, tapi terasalah beratnya badanku ini....

hainom OKje said...

Laa...ingatkan diet yang tuuu...hehe...
Tapi risau jugakkan takut masalah bagi org nak membacanya

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

betul2 ingat dier jugak tadik....
kena check balik apa yang sebabkan blog berat tu...mungkin banyak gambar yang berat kot..kena kurangkan resolution gambar...

Kesuma Angsana said...

KA tgk ok jer !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...