"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Saturday, September 21, 2013

Ini hari mereka...21 September....

Assalamualaikum...

Alhamdulillah....dah sihat...:) semlm lagi da ok...tp kesan ubat yg agak kuat....tu lalok semacam plak dah kepala rasanya...terima kasih pada sahabat yg mendoakan...:)

Ok...x bole nak taip panjang2...masa agak terhad skit ...cuma...nak abdikan ucapan sedikit ringkas dlm blog nie...

To : my asben n the only one my doter....Nurin Athirah...hepy besday to both of you....diaorng share tarikh yg sama...:D, doa ~ semoga dipanjangkan usia...dimurahkan rezeki....n kakak....jgn malas2....harus dengar cakap ibu..!!! , anak dara sorang nie...mcm2 peel nya...sabar jela.....


gmbar kakak jelah....ayah x yah....hehehe...

kek ??? kek nnti2 lah....

ni nak siap2 p kenduri rumah SIL, mlm nie kendurinya....dia nak p tunaikan haji next week....


17 comments:

Aprialdi SG said...

Amin,. Semoga sehat dan panjang umur selalu . Jika ada waktu, silahkan mampir kerumah saya . hehe :D

mama sara nur said...

Assalam
Happy besdayyy to asben & daughter Syifa

Share date yg jg dgn asben akak 21 Sept he heee

mama sara nur said...

Assalam
Happy besdayyy to asben & daughter Syifa

Share date yg jg dgn asben akak 21 Sept he heee

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

happi birthday untuk syifa n encik husben yer..moga panjang umur murah rezeki dan sentiasa dilindungi olehnyer moga syifa jadi anak yang solehah yer,,,

Bbwana adienia said...

happy birthday to insan kesayangan akak..

hainom OKje said...

Alahai...tak best le tak snap gambar anak beranak yg share bezday....kan boleh buat kenangan AM...
Nak sorok cik abe yeh...takut kucing ambik hehe...

aizamia3 said...

Moga ayah dan dak kakak sihat dalam menjalani kehidupan seharian..
Selamat hari lahir buat mereka dan moga maknya cepat sembuh nanti boleh buat kek utk dorang.. ;)

aizamia3 said...

Moga ayah dan dak kakak sihat dalam menjalani kehidupan seharian..
Selamat hari lahir buat mereka dan moga maknya cepat sembuh nanti boleh buat kek utk dorang.. ;)

eira eixora said...

happy birthday. semoga sihat dan ceria2 selalu =)

inahar ali said...

amin..hepi besday wat kedua-dua insan tersayang asyifa ye!

KakNi said...

Happy birthday to those two wonderful people in your life!!! Jgn lupa letak gmbr kek ya.....

Mamasya said...

Happy bday buat Nurin Athirah & ayah Nurin juga!

アヌム said...

besnyee share besdeyy..hape besdeyyy ye untuk kedua2nyaa :D

Tina Othman said...

Wah bestnya sama tarikh dan ye setia menunggu gambar kek nya

Kakzakie said...

Bestnya birthday falls on the same date. Happy birthdy to them...

mysha said...

Salam perkenalan sis,

Wa..beshnya sama date sambut besday.. Senang nak celebrate.. He3..

Saya pun bulan Sept jugak besday.. Kalo senang2 akak datang la jenguk teratak sy he3

❤Kamsiah❤ said...

senang nak sambut ,2 in 1...

salam kenal..follow sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...