"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Thursday, October 10, 2013

Kek lagi...tajuk pun x tau apa nak buat dah.....

Apasal lak tiba2 pnjang tajuk hari ni....huhuhu...~abaikan...

Kek lemon lagi....senang nak buat kek ni sebenarnya....tekak ni...rasa nak mkn kek 2 3 hari ni....tp asik x sempat....

Ini kek zaman mak2 dlu ye...resepi ada dah dlm blog ni...cuba search kek lemon simpel...insyallah ada...

Kek ni...jangka hayat dia..x kan lama kat rumah ni...pling lama 2 hari...ni bdak2 ni tgh tdo....jap lgi bangun...suka la tu ada bende nak ngap...!

Published with Blogger-droid v2.0.10

16 comments:

faraherda.razalan said...

Wahhhhhhhhh! Ctknya kek ni. Nmpk berselera je...nak sepotong! Heheheheh! Takde resipi ke?

JunAina said...

Dedulu mak pun suka buat kek ni nak sedap lagi letak parutan kulit sunkist.

Mel said...

Bukan budak2 je yang suka bangun2 tido ada makanan terhidang, mak budak pun sama. hihi.. Suka sangat lemon, mesti sedap kek ni

Acik Erna said...

Gebunya kek ..mesti sedap tu

Yanna_Lie said...
This comment has been removed by the author.
Yanna_Lie said...

kak...teringin ssgt nk wat pelbagai kek tpi klu wt sure x berusik kek yanna...huhuhu... en somi x gemar mkn kek... anak plak kecik lg... kena tgu die besar bru leh wat..hehehe

Fazleyatul Aini said...

kek lemon feveret saya !!

Bbwana adienia said...

sedapnya makan kek lemon..masam2 manis..

mama sara nur said...

Assalam
Akak pun Kena wat kek utk raya haji, biasa kek yg mudah2 dan cepat he hee

asyifa mustaffa said...

FR : tq..biasa saje...resepi cuba search kek lemon...ada dlm ni...

K.Jun : haah...tp sy prutkn kulit lemon je...:-)

Mel : sy suka bau dia....haruuuuuummm....:-)

Acik : biasa je acik...kek dulu2...

Yanna : sama la...dlu2 x gak rajin nak buat segala bagai ni....skrng ni je sbb bebudak ni mkin besar...

FA : semstinya...! :-)

Bbawana : jgn meleleh sudah....:-)

K.Sara : utk raya haji...x pikir lg kak...hehe...

aizamia3 said...

buat sendiri lagi puas hati kan.. ;)

hainom OKje said...

Ohhhh....kat tumah ni jangka hayat kek mmg lama AM..... kek masam manis raya hari tu pun masih ada lagi hehe... Depa tak pandai nk menyelongkar peti ais AM...

Kesuma Angsana said...

KA pun suka kek, lagi makan panas2 best sgt !

ANIM said...

jangan kata anak2 tu..kak pun kalau bangun tidur, mesti cari benda nak ngap..

terbaiklah kek simple ni. lama tak makan yg simple2 cam mak buat dulu:-))

Cho Zila said...

nampak sangat selalu membakingkan sampai dah tahu nak boh tajuk perkan... kalau senang habis mesti selalu membuatnyer...

adrianna syaz said...

Sya baru lepas buat kek lemon..mmg sedap...gebu sungguh kek lemon ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...