"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, October 28, 2013

Kesian dia....

Assalamualaikum.

Sebenarnya...x de mood sngt pun skrng  nak menaip....tp mcm x patut plak rasanya dibiarkan sepi je...

Semlm msuk lg BE dri nuff....klau sok lma2 x update....maunya nnti en.nuff x nak bg iklan dah....huhuhu....cmne nak pnuhkan tbung nnti...???

Yg buat mood x brapa nak ada ni....ni...si bujang kecik ni...bole plak demam....sian dia....tau je la baby klau dmam mcm mna kan....asik laaaaa nak dok bekepit....yg abngnya Hazim pun dmam gak...

Nasib la Hazim bila demam bkn yg jenis merengek....dia coolllll je...dmam pun x bnyk kerenah....tp...penakut ubat...!

Kkk ngan hadif dah demam mnggu lepas lg...ni turn bebudak ni plak....haiiiii....sabar je lah.....

Published with Blogger-droid v2.0.10

18 comments:

Acik Erna said...

sian dak comel demam..cepat baik ye comel

aizamia3 said...

alololo.. kesiannya kat dia ni..
muahhh2.. moga cepat sembuh ye.. ;)

Bbwana adienia said...

alahai ciannya dia..moga cepat sembuh..

asyifa mustaffa said...

Acik Erna : baik acik..

Aizamia : baik aunti...

BA : mekasih...

Tina Othman said...

Debabnya

Sian dia tak sihat

Mamasya said...

cian dia demam
moga cepat semboh cayang..

Bin Muhammad said...

Si comel tak sihat...kesiannya, mujur kurang kerenahnya. anak yg baik tu. Sabar ya...Semoga si comel cepat sembuh.

ZalinZalina said...

Sian dia demam...mudah2an cepat sembuh...demam pun comel..geram je kak ina tengok...

Sarah Talib said...

kesiannya dia...skrg ni musim demam kot..anak akak pun demam

ANIM said...

demam demam pun dia..
masih bleh buat kita geram..
mudah2an cepat kebah demamnya itu

eira eixora said...

risaukan kalau anak demam. semoga baby cepat sembuh.

Rohah said...

As salam..
Baby fever ye...semoga cepat kebah ya ye..

Kakzakie said...

Kesiannya... tengok bibir pun merah. panas tu Syifa. Yg susah bila dua pulak yg demam, memang tak lenalah ibunya tidur malam kan..

wahida said...

cian dia...cepat sembuh ye sayang...

anak aku si abang tu pun masih demam lagi...huhu....musim kot...

Amie said...

Kalau anak sakit.... rasanya biarlah kita yang tanggung sakit tu. Cepat sembuh ye sayang....

hainom OKje said...

Kalau anak demam memang tak aman rasa jiwa ragakan AM....Biasalah tu berganti ganti...Demam nak besar agaknya tu...Moga cepat sembuh!

Kesuma Angsana said...

ala siannyer, moga cepat sembuh yer !

zila norazila said...

Comelnye bby syifa..lma akk x tgok..dh brapa kg ne?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...