"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, November 11, 2013

Dah...dah...x payah la nak monday blues sangat...!!!



Assalamualaikum....
Perkongsian pagi hari....

Published with Blogger-droid v2.0.10

19 comments:

Rai Ourkizuna said...

saya cuti.. jaga budak demam.. hehehe

:: Mrs.Eady :: said...

saya suka isnin :)

Kakcik said...

Kakcik bukan tak suka Isnin, tapi tak suka nak ke pejabat... hehehe

Tina Othman said...

Haha takde monday blues hari2 pun blues

Mimi Azirah said...

alamak..hehehe..trase jugak tp lil bit je..hahaha

Kakzakie said...

Bukan tak suka hari isnin Syifa cuma tak suka mulakan kerja sebab lepas cuti... cuba cuti hari jumaat/sabtu mesti hari ahad yg rasa malas nak mulakan kerja...

Mel said...

kot2 yang selalu monday blues tu, mau tersentak tengok post ni..uhuuhuu. Biasala badan kalau dah cuti, rasa berat nak mulakan kerja balik

Rohah said...

heehee syifa....
bagus2..peringatan utk semua..

Sarah Talib said...

mak saya pesan kalau nk mula kerja buat hari isnin...

asyifa mustaffa said...

Rai : moga cpt sembuh anaknya ye...

Izwa : gud...:-)

Kakcik : ye la...penat kan..nak ngadap jem bagai..

Tina : blues sepanjang zaman...hehehe...

Mimi : sy share je...:-)

K.Zakie : x pe kak...lpas ni..harapnya btul la johor cuti jumaat yek...biasa la..klau dah cuti...nak mulakan sesuatu tu...mmg berat skit...

Mel : alahai...x yah le nak terasa pun...peringatan utz je ha, mmg btul tu...apa bende sekali pun..bila kita stop kejap..nak mula balik..mmg mals kan...

K.Rohah : share dri fb kak...lupa nak bg link...:-)

K.Sarah : ye..baik..kena ikut la pesan mak kan kak...:-)

Bin Muhammad said...

Sebab itu sewajarnya kita ikut negeri Kelantan, Kedah, Terengganu yang kerja pada hari Ahad...Tiada istilah Monday Blues...Ini semua hanya menyesatkan umat Islam.

faraherda.razalan said...

Terus-terang, sy tak suka Isnin bkn sbb Hari Kelahiran Rasulullah. Tapi sebab sy dah lemak dgn cuti weekend. Hahahaha....tapi hari ni sy happy je kt opis.

Haryati Faizal said...

suka ari isnin...

zila norazila said...

Akk pun sma ..ari2 rasa blues jew..

Kesuma Angsana said...

KA suka monday hehehe !

Teena Tna said...

Hmmm...bukan tak suka hari isnin tapi tak suka pergi kerja. Heee

TiranaAduka said...

salam
Setiap hari...adalah hari yg indah pd tirana aduka

aizamia3 said...

sebab dah dua cuti sakan.. bila nak masuk hari Isnin mulalah rasa liat semacam.. tapi takde sebab nak bermalas-malasan.. kalau tak.. tak berasapler dapur.. hehehe..

hainom OKje said...

So sudah tukar..... suka ...suka.... suka...hehe no more monday blues!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...