"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Friday, November 8, 2013

"Gempak Giveaway Red Delima Part 2"





SENARAI HADIAH

1) Pakej percutian 3 hari dua malam ke Pulau Satang, Kuching Sarawak untuk 6 paks Sila rujuk https://www.facebook.com/pages/Satang-Island/148250631916611 untuk keterangan lanjut mengenai Pulau Satang..April hingga September sahaja ( HADIAH UTAMA)
2) Telekung x 5
3) Beg x 5
4) Selendang x 5
5) T-Shirt x 5

22 comments:

hainom OKje said...

Menarik jugak hadiah dia tu AM...moga menang yeh...

Rai Ourkizuna said...

hadiah sekali dgn tiket penerbangan tak? hahaha..

asyifa mustaffa said...

okje : tq..

RAi : ntahlah...saje je pun join..hehe..

Kakzakie said...

Wow!! hebatnya GA dia..
Good luck Syifa.

Cho Zila said...

menarik ... menarik ... semoga berjaya...

Kesuma Angsana said...

gd luck yer moga berjaya !

Haryati Faizal said...

good luck ye

Bin Muhammad said...

Hadiahnya pun gempak! Semoga berjaya ya!

Bin Muhammad said...
This comment has been removed by the author.
QA's ~ mamapapa said...

rajin join GA..gudluck :)

Ain Noraini said...

menarik hadiahnya tuu..

Kang Zeer El-Watsi said...

assalaamu'alaikum..selamat pagi....maaf, saya izin nyimak blognya ya... d tunggu kunjungan baliknya di blog saya.. Banyak postingan tentang doa, amalan, wirid, bahtsul masail, artikel2 keagamaan, humor, dan lain sebagainya... doa saya, semoga anda mendapatkan kesuksesan selalu ^_^


http://jagadkawula.blogspot.com/

Daddy Ziyyad said...

hahaha...tertanya tanya juga macam Rai..hadiah utama tu inclusive tiket penerbangan ke?

Wak Gelas said...

best kann makk kalo menang giveaway nih.,iiHHKs

Qhaifa Nur said...

lama tak join GA ni...
gud luck...

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

menariknya hadiah dia syifa..good luck =)

makchaq said...

Ni kalau wak gelas masuk sure dia jugak menang.. he..

Sobri Yaacob said...

salam sis..
god luck ya..
bersegment :)

Azian Elias said...

good luck. hadiah ggempak mmg lah.

izan mama mia said...

singgah hr isnin.. :)

fairus mohamad noor said...

wah..menarik sungguh hadiah2 nye..gud luck ye

❤Kamsiah❤ said...

hadiah2 yg ditawarkan sgt hebat hehe..bertuah sapa yg mendapatnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...