"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, November 25, 2013

Hilang semua resepi yg best.....

Assalamualaikum....

Pepagi dah  up entry sadis ha.....huhuhu..., sy kehilangan semua resepi yg best...! Penat la nak mencari balik lepas ni....bkn kata save resepi saje...link2 yg sy minat pun abis dipadam...

Nape x print out je..? Masalahnya sy suka save dlm tablet ni...tgh baring pun bole bw...klau lappy tu...skrng x brapa nak ada masa nak ngadapnya...jdi bila pakai tab ni...jumpa sesuatu....trus save je...

Dan semalam..ntah apa Hazim da godek2 kat tab ni...abih hilang semua....! hai la anak....x dibagi ngamuk..bila dibagi...ntah apa dibuatnya....

Sbnrnya dah dua kali kena camni....tp x de kesedaran lagi ibunya ni....huhuhu.....

P/s : cuti sekolah ni...agak x brapa nak ada masa juga nak bw...slow skit...tp tetap juga bw ya...klau lmbt jengah...jgn marah ye...n yg folow sy tu ( tetiba nmpk folower mkin betambah) nnti sy folow balik....nnti2 bila on lappy ye....pun lmbat juga...jgn marah ye...:-)

Published with Blogger-droid v2.0.10

13 comments:

aizamia3 said...

oh.. ingat hilang kat dalam blog.. huhuhu..
takpe.. masih banyak lagi resepi baru yang boleh dicuba.. lenkali standby pen dengan buku khas untuk catatan.. ;)

ummuaidan said...

mmg sedeylah hilang semua resepi yg terbaik ..nak carik balik mmg susah..tablet boleh check history ker?

Rai Ourkizuna said...

alahai..sayangnya.. saya pun suka bookmark resepi.. selain dari tu saya keep dalam memo pad dlm hs.. senang nak refer kalau takde internet pun..

adzairdawati makdara said...

waduhh cobaaannnn hehe.. takpe lps ni nampak gayanya kena print le semua resepi yg menarik tu hehe

Amie said...

sayangnya.... tak dapek den nak nolong eh....

mala said...

huhuhu sayangnyaaaa

Cho Zila said...

ala sedihnyer.. memang frust sesangatler...

faraherda.razalan said...

Meng google la kita kembali. Heheheh...klu sy pun, frust ohh! Tapi perangai sy ni, suke print out. Pastu binding sendiri. Ade le buku masakan cedok sendiri kat internet. Jimat beli majalah rasa. Hahahah!

Haryati Faizal said...

alahai sayangnya...takpe pasti kena kumpul balik resepi yg besh2 lah...

Kesuma Angsana said...

ala mmg sedehlah kan !

Kakzakie said...

Penangan anak punya hal ye Syifa. Nak salahkan dia pun masih kecik. Kita ni juga yg silap... tak apalah boleh google lagi..

zila norazila said...

Kna cri blik la gmknye..akk pun smua ank bujg dh cncer..leceh btl

hainom OKje said...

Gi mana boleh ilang buk....siannya dia...tak pelah hilang boleh cari balik, nak buat cam ne dah hilangkan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...