"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Friday, November 29, 2013

Mini GA KakNi Edisi Tupperware

Assalamualaikum

Jom join GA Kak Ni

klik banner ni ye

Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada blogger yang ada alamat di Malaysia sahaja.
2. Anda mestilah follower blog kakni; goncar.blogspot.com
*UPDATE* 3. Like FB page KakNi; KakNi Shoppe (preferable) atau pd yg tiada FB, FOLLOW blog Kakni Shoppe di goncar-mall.blogspot.com
4. Letakkan banner di atas di dalam entry penyertaan anda
5. Letak tajuk Mini GA KakNi Edisi Tupperware di dalam entry penyertaan anda
6. Letak link entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini
7. Tempoh penyertaan GA: 28/11/2013 hingga 6/12/2013


Nak tgk hadiah2nya boleh ke SINI

jom join...!!!


16 comments:

Mel said...

wahh..ini para isteri2 suka la kalau dapat free tupperware gini..

Haryati Faizal said...

klu ada ms nanti nak join jugak la

Bin Muhammad said...

Semoga tupperware itu berjaya menjadi hak milik...

ZalinZalina said...

Mudah2an awak yang menang...aminnn :)

KakNi Sihat Cantik said...

Assalamualaikum. Sis Asyifa, terima kasih di atas sokongan dan kesudian menyertai Mini GA KakNi. Semoga berjaya. (^_^)V

NinaAz said...

Nina skg dah mula bermint dgn tupperware. Hehe

Kesuma Angsana said...

gd lcuk yer

Kakzakie said...

Heee... kakak dah join juga Syifa:)
Good luck.

eira eixora said...

semoga berjaya. kalau sempat nak masuk juga =)

aizamia3 said...

Moga berjaya.. ;)

Cho Zila said...

selamat berjaya...dapatpun syioktu...

hainom OKje said...

Gud luck AM...moga dapat tupperware yeh!

hainom OKje said...

Singgah lepas maghrib sini....

Miss Ika said...

Salam ika datang blogwalking.

gudluck sis

birthday giveaway ika tengah berlangsung, jika ingin memenangi barangankecantikkan dari
the body shop, etude house, elianto, crabtree evelyn, himalya + lain2. meh jemput join
http://notamanjaku.blogspot.com/2013/11/birthdays-giveaway-by-ika.html. Nak join meh, just komen je . simple sangat hadiah? nak tgk kena terjah blog ika.

Norhasniza Khalid said...

gud luck dear, mama singgah dan follow sekali di sini

MamaHarriz said...

wahh good luck.kalau smpt nk join jgk nnt hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...