"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Sunday, November 17, 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Jom join simpel segmen ni..

nak join, klik banner bawah ni...utk ketahui syarat2nya ye...


ok...ini gambar yg sy pertaruhkan MD...



Bak kata MD .... just for fun....:)

Published with Blogger-droid v2.0.10

19 comments:

mama sara nur said...

assalam syifa

macam bestt jer macam nakkk jer he eee

hainom OKje said...

Ohhh......sebab segmen tajuk tuu yeh hehe....

aizamia3 said...

Moga bertuah kali ni.. ;)

Kesuma Angsana said...

gd luck yer... mmmg comel pun ! done nuffnang yer !

Daddy Ziyyad said...

Good luck!!

Eyriqazz said...

ehh, macam dialog mr oss dalam maharaja lawak je ...

Kakzakie said...

Ala.. memanglah comel:)
Selamat bersegmen Syifa

lieyalatif said...

all the best...kalo ade sistem undi sms mmg wajib lieya undi tauuu heheheeheh

Acik Erna said...

semoga berjaya asyifa

Acik Erna said...

semoga berjaya asyifa

MG schmidt said...

alololoooooo. comel!
gud luck! hehe

inazamri said...

macam best jer...

Cho Zila said...

rajin nyer menjoinkan diri...

Sarah Talib said...

macam comel jer...

fairus mohamad noor said...

gud luck ye..

PakcikLie PCL said...

Salam singgah blog asyifa..macam nak add friends jer..haha, eh macam dah la..

http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

zila norazila said...

Smoga brjaya dik..husbnd akk pun tau ayat tu..he heer mmg tgh fmes btl.

SecretOfShaila said...

good luck..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Macam Cantik Je,Macam Comel Je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...