"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Friday, November 29, 2013

Mini GA KakNi Edisi Tupperware

Assalamualaikum

Jom join GA Kak Ni

klik banner ni ye

Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada blogger yang ada alamat di Malaysia sahaja.
2. Anda mestilah follower blog kakni; goncar.blogspot.com
*UPDATE* 3. Like FB page KakNi; KakNi Shoppe (preferable) atau pd yg tiada FB, FOLLOW blog Kakni Shoppe di goncar-mall.blogspot.com
4. Letakkan banner di atas di dalam entry penyertaan anda
5. Letak tajuk Mini GA KakNi Edisi Tupperware di dalam entry penyertaan anda
6. Letak link entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini
7. Tempoh penyertaan GA: 28/11/2013 hingga 6/12/2013


Nak tgk hadiah2nya boleh ke SINI

jom join...!!!


Wednesday, November 27, 2013

Do it yourself ~ WW

Projek mengemas majalah kakak......lega tgk dah kemas....

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tuesday, November 26, 2013

Cili nan sebutir...

Cili sebutir baru...



Cili hari tu...kan sy ada post pasal daunnya yg mengerekot tu kan...,

sy cuba la apa yg rakan2 cadangkan dari post tu kan ( refer komen, thx sangat2...komen rakan2 mmg dihargai )  ..sy dah cuba ...tp daunnya tetap jadi cmni.... 

Mula2 mmg elok...tp kemudia..x lama...jadi balik gini...


Cadangnya nak dialih ke tanah, tp lpas blik dri kg haritu...tgk dah berbunga pula... Kang pandai2 alih......takut mati jadinya...~ada ke bole mati ? Ntahlah.....tu la..malas nak cri ilmu kekdahnya!!!

Dalam pada daunnya gitu...tu...sedang mengeluarkan hasil sikit demi sikit....alhamdulillah la kan...:-)


Published with Blogger-droid v2.0.10

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari

Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.

Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.

Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.

Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
  1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
  2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
  3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
  4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
  5. Testimoni lelaki - klik SINI
  6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
  7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 


Jom dapatkannya sekarang...

Official Websitewww.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com


Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.

Monday, November 25, 2013

Hilang semua resepi yg best.....

Assalamualaikum....

Pepagi dah  up entry sadis ha.....huhuhu..., sy kehilangan semua resepi yg best...! Penat la nak mencari balik lepas ni....bkn kata save resepi saje...link2 yg sy minat pun abis dipadam...

Nape x print out je..? Masalahnya sy suka save dlm tablet ni...tgh baring pun bole bw...klau lappy tu...skrng x brapa nak ada masa nak ngadapnya...jdi bila pakai tab ni...jumpa sesuatu....trus save je...

Dan semalam..ntah apa Hazim da godek2 kat tab ni...abih hilang semua....! hai la anak....x dibagi ngamuk..bila dibagi...ntah apa dibuatnya....

Sbnrnya dah dua kali kena camni....tp x de kesedaran lagi ibunya ni....huhuhu.....

P/s : cuti sekolah ni...agak x brapa nak ada masa juga nak bw...slow skit...tp tetap juga bw ya...klau lmbt jengah...jgn marah ye...n yg folow sy tu ( tetiba nmpk folower mkin betambah) nnti sy folow balik....nnti2 bila on lappy ye....pun lmbat juga...jgn marah ye...:-)

Published with Blogger-droid v2.0.10

Friday, November 22, 2013

Dari dulu hingga sekarang...ini lah kicapnya... Kicap Jalen..

Assalamualaikum



Kicap turun temurun....kenapa turun temurun? Sebab semenjak sy belum sekolah....sampai dah anak 4 ni....inilah jenama kicap yg sentiasa di rumah mak...

Tengok la gambar ni....memang jarang beli botol biasa tu...tetap la dgn botol besar ni...jimat la sikit kan...
Tetap setia mkn yg masin ni..,.kicap kan...memang tak dapat dipisahkan dgn nasi....pelengkap hidangan gitu...

Zaman facebook2 ni kan...so Jalen pun ada facebook tau...nak tau detail produk Jalen...korang bole LIKE Kat SINI... officially KICAP JALEN  punya facebook ye.., like jangan tak like pula..bukan susah pun...klik saje.. kalau guna screen touch..lg senang...touch aje..then siap...:D


Dan juga...yg ada blog...boleh  follow blog jalen...yg x de blog...tp ada akaun google+/google pun bole folow blog Jalen...follow link ni ye JALEN.BLOGSPOT,  kat blog jalen ni kan, macam2 resepi ada tau...yg penting ianya berasaskan produk Jalen la....


Last sekali... , bagi yg baru nak berjinak dan nak tau apa lagi Jalen punya keluaran n produk... boleh ke website Jalen... di SINI


Satu lagi..tambahan ni....instagram Jalen...bole folow ye bg yg ada ig tu..... just search aje seperti nama yg tertera. 



entry ini disubmit ke sini untuk nak dapatkan diari dan buku nota Jalen 2014...:) 


Jom sama-sama menggunakan produk bumiputra...dan yang penting...di jamin halal...

Wednesday, November 20, 2013

Ww ~ Seronok kan duk kampung....



Ini bila cucu buat...mak kata...biarlahhhhh.....bukan selalu pun.....

Cuba dlu kami adik beradik yg buat...

Faham-faham je ler....

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sunday, November 17, 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Jom join simpel segmen ni..

nak join, klik banner bawah ni...utk ketahui syarat2nya ye...


ok...ini gambar yg sy pertaruhkan MD...



Bak kata MD .... just for fun....:)

Published with Blogger-droid v2.0.10

Saturday, November 16, 2013

Selamat bercuti....

Assalamualaikun...

Cuti sekolah dah pun bermula...dan sy anak beranak sudah pun terpacak kat umh mak ni...pantas ye x...kikiki

Untuk semua...selamat berhujung minggu....

Buat penyeri entri ni meh sini tgk gambar, gambar ni semua di belakang umh mak saje......;-)

durian..sebahagiannya...



rambutan...kecil lagi...blom masak sepenuhnya...

betik...sepanjang masa bebuahnya...x de musim...

Pokok kelapa...tumbang sebab angin kuat...hujan semalamnya mak kata, ...klau rajin...jap lagi projek dgn adik....mau ambik itu umbut dalamnya....mak dok teringin nak masak lemak pula dah....sedap juga tu...


pagi ni sikit bzy...karang petang sy bw ye....daaaaaa...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Friday, November 15, 2013

Kek Gula Hangus

Kek yg dibuat semlam...ingtkan utk dibuat mkn2...sekali Hadif blik sekolah...katanya besok jumaat hari ni la.....ada jamuan disekolah....jadinya...senang cite...suruh je dia bwak kek ni...dia pun ok saje....setel masalah...



Kek ni...lama dah tak buat...last buatnya sini dan sini ..masa ni...tak ingat resepi tu ambik dri mna...yg ini pun ok resepinya....


Untuk kali ni....resepinya sy ambik dari blog K.Nor (secubit garam), sy share resepinya di sini ye kak......buat simpanan.., adunan ni sy buat separuh sahaja.

KEK GULA HANGUS
(resipi asal arwah emak K.Nor)

1 tin kecil butter (250gm) ~ boleh gunakan 1 ketul/bar butter
12 bj telur ayam
1/2 cawan susu pekat manis
4 cawan gula
2 cawan air
2 1/2 cawan tepung gandum ~ ayak
4 sudu kecil soda bikarbonat

Cairkan butter dan biarkan sejuk.
Goreng gula hingga hancur dan masukkan 2 cawan air. Kacau hingga sebati dan cair. Biarkan sejuk.
Telur dikacau hingga cair (jgn dipukul) dan masukkan susu. Kacau hingga sebati.
Masukkan butter cair, tepung gandum (yg diayak bersama dgn soda bikarbonat) dan gula hangus kedalam adunan telur.
Kacau hingga sebati dan tapiskan.
Tuang ke dalam loyang (7" x 7") yg dah digriskan dan dialas dgn baking paper.
Peram selama 3 - 4 jam (lagi lama lagi elok utk menghasilkan lubang2 yg lebih banyak)
Bakar dlm oven yg dah panaskan 170 - 180C lebih kurang 40 - 45 min atau sehingga masak.

* perlu hati2 masa menuang air kedalam gula yg tengah panas dan masa mengacaunya ya.. bubbling tu boleh mencederakan kalau tak berhati2..

Yg ni versi K.Nor yg dah diedit sbb nak buat dlm portion yg sikit. Hasilnya spt dlm gambar kat atas tu..

125gm butter
4 bj telur A
1/4 cawan susu pekat manis
1 cawan tepung gandum
1 cawan air
1 1/4 cawan gula
2 sudu kecil soda bikarbonat

updated:
Berdasarkan pd eksperiman yg dah berjaya CMGebu buat, kek ni perlu dibakar dgn menggunakan api bawah sahaja utk tempoh 35 min pertama, lepas tu baru la di on kan api atas dan teruskan proses membakar lebih kurang 10 min lagi ya. Test dgn lidi, utk pastikan kek telah pun cukup masak. Suhu yg digunakan 165 - 175C.

Published with Blogger-droid v2.0.10

Thursday, November 14, 2013

Tahniah buat Athirah dan Hadif ... teruskan usaha....

Assalamualaikum, 

Selamat berpuasa pada mereka yg puasa sunat hari ini, 

tak tau nak cerita apa...kita letak gamba saje...buat tatapan anak2 satu hari nnti...moganya blogspot ni..kekal la smpi mereka besar...

Gambar bawah ni...Ahad yg lepas....sambutan majlis ihtifal sekolah Hadif, last tahun ni ...tahun depan darjah satu sudah... Alhamdulillah.... smua subjek A, dan kecuali bahasa arab dia trun jadi B banding dgn result sem 1 dia....... 

bnyk main nih..! maklum la..da masuk 2nd sem... da kenal ramai kawan... mmg makin banyk akalnya.... 

Jadi sebab dapat tempat ke 3 dalam aliran, ... piala gangsa je la ye Hadif... tu la...lenkali nak emas...kena keje keras skit Hadif ya........


Macam2 pesen tgk persembahan kanak2... jenuh kut cikgu nak ngajar.... :D



Ini gambar kakak darjah 3 thun ni...alhamdulillah...tahun ni dapat 2 hadiah, .tahun lepas x dapat apa...tahun ni ada la rezeki....tahniah kakak..

dapat matapelajaran bahasa arab terbaik + peserta terbaik kem bestari solat...

kakak ni...bab2 agama....alquran..tajwid...jawi...arab...serah kat dia...mmg ler cepat buat...

cer bagi math ... kejap2 la jawabnya....nak mkn lah...nak buat tu lah...buat ni lah...

so kakak.... ilmu dunia dan akhirat...sama penting ok....

belajar rajin2...nnti ibu pun rajin belikan buku....:D

Published with Blogger-droid v2.0.10

Wednesday, November 13, 2013

Ww

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tuesday, November 12, 2013

Keli banam

Assalamualaikum....

Godek punya godek tpon ni...jumpa pula gambar yg dah berabad lama ni.... tipu la tu... x la smpi berabad.... raya haji hari tu je pun...

Kisahnya.... sehari sebelum raya haji la ni... buat utk mkn tengahari di kg... biasa la...klau dah blik kg tu... ayam daging mmg x best dah...naknya pulak besok tu dah raya qurban kan...asikkkkk la mkn daging dan ayam... jdnya... itu yg plan mkn ikan keli banam ni....



Banam ?? itu bahasa banjar, melayunya bakar, dah biasa sebut camtu...:-)

Nak buatnya....tak la susah mna pun....ikan tu...siang...basuh...lumur ngan garam saje...tak payah buh kunyit.

Ni..ikan ni...sebab kuning.  Sebab lmbt siang...dia dah pengsan dok begaduh dgn yg lelain tu....

Op kos kena bakar guna arang lah...sebabnya....sebab lg wangi...dia pnya rasa....lg umphhhh !!!

Penah je my biras try bakar dlm pemanggang ajaib tu...tp dia kata x sedap mcm yg bakar asli...sbb dia pnah mkn time dtng umh sy hari tu.....sy jamu dia lauk ikan keli bakar ni....jadinya...smpi skrng dia dok tnya...bila nak buat mkn2 lg...huhuhu....

Bila dah masak...rupanya gini lah...



Untuk kuah dia ~ ambik kelapa...perah dgn air masak...sebab santan ni...x akan dimasak, jdi..kena la perah dgn air msak....klau bli santan siap tu kan...letak je atas dapur...panaskan kejap...jgn sampi mengelegak dah ler......kang pecah mnyk..x sedap jdinya.....

Siap santan...buat sambalnya....sambal senang yg amat..sebab sambal belacan je pun...buh cili api....cili besar...n belacan...tumbuk lumat...siap !!!

Pastu...racik bawang besar...jgn tebal sngt...halus je...


Ambik piring....buh kuah santan...buh sambal...ambik la bnyk mna nak rasa pedas...lg pedas lg best...tabur bawang tadi...buh ikan keli...biar terendam dlm kuah tu...then....siaplah...!

Ikut tekak sy....sedap je...lg sedap dri masak lemak cili api. Itu tekak sy ye...orng lain..., lain citarasanya pula....x kan sama !!!

Sekadar berkongsi rasa lauk kegemaran arwah abah....bila mkn lauk ni...mesti teringat pda arwah....Alfatihah....

Published with Blogger-droid v2.0.10

Monday, November 11, 2013

Dah...dah...x payah la nak monday blues sangat...!!!



Assalamualaikum....
Perkongsian pagi hari....

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sunday, November 10, 2013

Rezeki hari ini...





Hari ni ada majlis ihtifal sekolah PASTI Hadif...selesai majlis....ada jamuan makan2...

Ini yg dibwak balik...suku drpda bnyknya hidangan....sbb bnyk lebih...jadi...cikgunya mmg dah siapkan
plastik utk dibungkus...

Kakak siap ckp...ibu x yah masak la hari ni....hehehe....tu yg bestnya tu...!!


Published with Blogger-droid v2.0.10

Friday, November 8, 2013

"Gempak Giveaway Red Delima Part 2"





SENARAI HADIAH

1) Pakej percutian 3 hari dua malam ke Pulau Satang, Kuching Sarawak untuk 6 paks Sila rujuk https://www.facebook.com/pages/Satang-Island/148250631916611 untuk keterangan lanjut mengenai Pulau Satang..April hingga September sahaja ( HADIAH UTAMA)
2) Telekung x 5
3) Beg x 5
4) Selendang x 5
5) T-Shirt x 5

Wednesday, November 6, 2013

Kek lapis chocolate cream cheese kukus

Assalamualaikum , selamat sejahtera.

setelah lama berada dalam draft..hari ni baru nak publishkan entry ni...

keknya telah selamat dikerjakan.... ni..mnggu lepas punya kerajinan la ni...pun sebab nak habiskan cream cheese yg x tau apa nak dibuat...

jadinya...setelah lama x buat kek ni...last buat yg ini lah dia.....jadinya...mggu lepas baru datang balik aura nak melapisssss...


resepi sy ambik totally dari blog K.Yatie ~ sinar kehidupanku... mohon share di sini resepinya ye kak....:)

x rugi kalau nak cuba buat tau...sedap makan bila dah disejukkan dalam fridge....

abaikan bentuk yg tiada  kecantikan itu..janji sedap masuk tekak !


Untuk resepinya :

Kek Lapis Kukus Cream Cheese (loyang 8x8x3inci)

BAHAN A

250 gm cream cheese
60 gm gula halus
1 biji telur
1 sudu besar air
1 sudu besar tpng gandum
Cara-cara
Pukul cream cheese bersama dngn gula hingga sebati.
Masukkan telur diikuti dngn air dan tepung gandum. Pukul lagi dan gaul sebati.
Biarkan sebentar.

BAHAN B (KEK)
2 biji telur
1 cwn gula halus
1 sk vanilla
sedikit garam
1/2 cwn air panas didih
1/2 cwn cwn susu segar/cair
1/2 cwn minyak jagung/masak
1 cwn tpng gandum*
3 sudu besar sebuk koko*
1 sudu kecil baking soda*
1/2 sudu kecil baking powder*(* bahan2 perlu diayak dulu)

Cara-cara
Pkl telur didalam bekas lain bersama gula sehingga kembang.
Setelah kembang masukkan vanilla dan garam.
Masukkan air panas,susu dan minyak.
Setelah itu masukkan tpng gandum,b.soda, b. powder dan serbuk koko yg telah diayak dan gaul sebati.
Biarkan sebentar dan bahagi pada 2 bahagian. Bahagikan pada 2 bahagian.
CARA MEMASAK.
Panaskan kukusan dan balut dengan kain penutupnya. Guna api sederhana je.
Sapukan sedikit minyak/mentega di sekeliling loyang dan alas dngn kertas minyak.
Tuang adunan coklat, tutup loyang dngn aluminium foil dan kukus selama 15-20 minit.
Buka aluminium foil dan tuang adunan cream cheese diatasnya, tutup semula guna aluminium foil dan kukus selama 15 minit.
Setelah itu tuang lagi adunan coklat selebihnya, tutup lagi guna aluminium foil dan kukus lagi selama 20 minit.
Setelah benar2 sejuk, boleh potong dan hidangkan.

Published with Blogger-droid v2.0.10

Monday, November 4, 2013

# listing Your URL blog

sementara dok on lappy ni kan... mcam terajin plak nak join....

jumpa kat blog haryati tadi...saje pun nak join gak...:)


SYARAT UNTUK SERTAI SEGMEN :

1. Copy banner Segmen #listing Your URL blog & buat entri mengenai segmen ni .
2. follow blog ini
3. Tinggalkan Link URL anda di ruangan komen
4. Nantikan Trafik dari Boe untuk blog yang menyertai :)

Segmen dibuka sehingga 10 november 2013

DOA AKHIR DAN AWAL TAHUN ( MUHARAM)

Assalamualaikum

Perkongsian bersama...juga sebagai simpanan sy utk masa akan datang.....jangan lupa petang ni..insyallah...

Doa Akhir Tahun dibaca 3 kali pada akhir waktu Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah. 

Sesiapa yang membaca doa ini, Syaitan berkata:
"Kesusahan bagiku dan sia-sia lah pekerjaanku menggoda anak Adam pada setahun ini dan Allah binasakan aku satu saat jua. Dengan sebab membaca doa ini, Allah ampunkan dosanya setahun" .



Doa Awal Tahun dibaca 3 kali selepas maghrib pada malam satu Muharram. Sesiapa yang membaca doa ini, Syaitan berkata

"Telah amanlah anak Adam ini daripada godaan pada tahun ini kerana Allah telah mewakilkan dua Malaikat memeliharanya daripada fitnah Syaitan". 


Insyallah...jom sama2 amalkan...

sumber : AL-AZIM.COM

Friday, November 1, 2013

33 Days Lucky Draw Birthday Giveaway by AtienStory

Assalamualaikum / selamat sejahtera

jom join GA :)


Jom join giveaway by AtienStory ni...

nak join...?? klik kat banner atau link atas nie...

Happy besday buat Atien, semoga dipanjangkan umur...dimurahkan rezeki serta 
diberi kelapangan dalam segala hal....insyallah....


jom join...GA ni bermula hari ini,dan akan TAMAT pada 3.Disember.2013 jam 3:30 ptg.

jom meriahkan dunia bloging !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...