"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Tuesday, January 7, 2014

Muka tak puas hati vs muka puas hati...


Assalamualaikum semua....

Agak lama tak letak pic si kecik ni....pagi ni...dia memarah skit...

3 gaya muka berbeza....

Cam biasa la...dak kecik ni...pantang nengok ibunya pakai tudung...
dia ingat keje nak bejalan nak tinggal dia la tu...
Walhal...ibunya ni...nak kuar sidai kain je pun...nak sapu2 skit laman belakang tu...dah kalau dukung dia...camne nak buat keje....hai la Hafiz....


Ini muka puas hati.....bawak bejalan...syok la dia...kan Hafiz kan...!

Lagi 3 bln nak setahun dah....kejap je kan....

14 comments:

Kesuma Angsana said...

Cute sgt. Rindu nak BW, apakan daya kudrat masih x daya sgt. buat2 sihat & kuat ajelah kan. TQ singgah blog KA yer!

Rai Ourkizuna said...

hahaha..geram gila tengok muka tak puas hati tu..

aisy pun sebaya harriz.. suka buat muka tak puas hati.

adianiez AIDA said...

hai. salam kenal. first time terjah sini :-)
sama dgn izzat. pantang nampak kita bertudung, terus dia angkat bontot gi kat sliding door ha ha ha... yes, mana le boleh buat keje dukung dia?!
ada senyum ye bila suka ati :-)

UmmuAidan-Arissa said...

dah pandai yer hafiz nak ngada2 ngan ibu..heheh..
baby nie suka sangat kalau kita hulur tangan nak amek depan...:)

Sarah Talib said...

comel geram tgk dia macam nk gomoi2 gitu..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Ololo comey sangat ni...geram la nengok pipi pipi tembamnyertuh..

faraherda.razalan said...

Ololololo....comelnya! Bestnya fulltime housemaker. Jaga anak, kemas umah.....hehehehe~

lieyalatif said...

hahaahh budak bijak gini laaa...pantang tgk kite pakai tudung ke, apaknye pakai seluar panjang ke mule laa gelisah ingat nak gi jalan kan....hahaahah...comel2...

hafiz manje nie...tu pasal nak bekepit jek keje nye yeak....tapi syok camtu...anak boboi biar manje ngan mak heheheeh...

lieya suke tgk mate hafiz nieh...syepet2 comey...pipi tu mulat setambun....tak lame lagi hafiz leh tiup lilin setahun...yeay!!!

anajingga said...

salam ukhuwah ; wajah anak2 ni walau bagaimana gaya pun tetap menyejukkan mata memandang..ahli syurgalah katakan...

fazianbatrisyia said...

anak2 kecik mmg gitu...geram nengoknya. cam pg td hb main2 jek ajak Najla naik kete...dia berlari nak naik betul2...sapa nak bawak kitaorg nak gi keje...then muka tak puas hati la tak dpt ikut...kesian...

❤Kamsiah❤ said...

budak2 ni pandai,kn...tgk kita pakia tudung ja..igt nak keluar rumah..bawak dia jalan2..

Chekgu Azrine said...

Nmpk cerdil sgt..comel..
Skjp je dh nk msuk setahun kan

hainom OKje said...

Budak kecik ni buat muka apa pun tetap comeykan....hehe
Takut kena tinggallah tu

ZalinZalina said...

Kus semangat kalau nak dukung sambil buat keje ye Asyifa..he he..teringat anak kak ina masa kecik2 dulu...sama la camtu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...