"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Tuesday, January 21, 2014

Saya jual cadar cotton...

Assalamualaikum...selamat sejahtera...

Agak lama tak berentri....banyak kerje...dan banyak halnya....tak dpat nak berbolging sangat lately ni....insyallah..slow2 nanti sy jln2 balik....

Buat2 sibuk jual cadar cotton ni sebenarnya...x de keje...kita cari keje...dah mmg sedia sibuk ngan anak2...lagi mau tambah keje nih..! ...x pe lah...janji duit masuk kan...hehe...

Meh nak citer skit pasal cadar2 ni....

Cadar ni....ada dalam set singel, queen dan king...karpet pun ada design yg sama...karpetnya dalam size M dan L. Untuk karpet....ada set yg didatangkan dgn dua2 size dan ada set yg 1 jenis size sahaja...

Ukuran karpet size M: 120cm × 180cm untuk saiz L : 150cm × 200cm dilengkapi dengan anti slip.

Ni sy tepek la skit contoh2 gambar...semua ada dalam 12 ke 13 design... kualiti mmg bagus...sejuk dan selesa....insyallah....

nak tau lanjut...dan nak tengok contoh2 gamba yg lain...bole wasap syifa 0136693984....segala pertanyaan amat lah dialu alukan...


Ini cadar twill 3D
 Lagi cadar 3D mcm kat bawah ni..


Yg pink ni...cadar set shima..
cadar high grade cotton...


Gambar ni sebahagian baru ye...kalau nak tgk pattern lain...wasap syifa 0136693984 

nanti ada masa sy tepek lagi pattern yg lain ye...
nak siapkan keje rumah jap...nak layan anak2 dulu...

9 comments:

Irfa said...

baguslah tu, dr suka2 mana tahu nanti akan ada bisnes sendiri :)

JunAina said...

Yang merah tu meriah cantik sangat...

Budu Bilis said...

cantik :D

Rai Ourkizuna said...

boleh tahan gak designnya.. good luck syifa!

Bin Muhammad said...

Menarik sekali corak cadar tu!
Semoga murah rezeki hendaknya...

Kesuma Angsana said...

mg terus maju jaya yer

Haryati Faizal said...

cantikkk

hainom OKje said...

Cantik jugak corak dia tu AM. Corak dia pun terang ....berapa satu set Queen tu

Rohah said...

Muge dimurahkn rezeki sentiasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...