"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Wednesday, February 12, 2014

Cash out sudah!


Ntah kenapa...button cash out tu hari ni macam disuruh suruh tekan pula..

Penat dah menunggu nuff dtng bertandang utk  2014 ni...tapi tak muncul tiba...itu bukan alasan kukuh nak di cashout kan! 

Mungkin nuff merajuk dengan sy yg selalu alpa nak menghupdate blog.... 

Tiba2...macam nyesal pula....huhuhu....
Biar lah....

21 comments:

Daddy Ziyyad said...

dah lama betul saya tak check nuffnang! hahaha..entah ada berapa sen la dlm tu

azieazah said...

Saya pun lama dah tak semak. Agak2 bila la boleh cash out.

Irfa said...

dah layak cash out tp cam nak simpan lagi sebulan dua.haha

fazianbatrisyia said...

br ada sikit...dulu jual mahal takmo...bila org kata sibuk cash out baru rasa mcm best aje, mcm nak aje

aizamia3 said...

eemm.. ai pulak ada sikit belum cukup utk cash out dan sangatlah jarang utk amik tau.. ;)

Bbwana adienia said...

seronoknya..sya dalam tu baru ada berapa sen ja..huhu..

Haryati Faizal said...

takpe pasni mesti ada rezeki lagi...

Fazleyatul Aini said...

saya baru cash out last year
nak menyimpan balik huhu
nak tunggu banyak tu dah lama seksa. lamo huhu

Mel said...

kena gigih update selalu gitu kak. hihi

Kesuma Angsana said...

dah rezeki kita setakat itu je... xpe pasti ada rezeki lain nanti dari nuffnag !

lieyalatif said...

lieya pun baru cashout mgu lepas...

takpe jgn bersedih key...nanti amaun naik lagi tu...moga2 ade rezeki tuk kite ....

eira eixora said...

sy dh lama tak dpt earning

izan mama mia said...

msh menunggu BE dari nuffnang juga ni... huuh... bilalah nak dapat... wah dah cashout.. best nyew

Cho Zila said...

akak pun dah cash out.. sekarangni susah nak dapatler... nak kata tak update idak juga...takperler tujuan kita berblogpun idakler nak jadi jutawankan.. cuma seronok2jer...

Kakzakie said...

Apa pulak nak kesal. Kan ke dapat duit. lepas ini akan ada yg baru lagi jgn bimbang Syifa..

Amanda Suria said...

xper..dah matang elok di cash out..nanti senang betambah2 semula...mmg mcm itu pun caranya....

aizamia3 said...

ai pulak tak pernah try click2 button tu.. sekali click tak boleh undo.. huhuhu.. maka redha jelah..

Bin Muhammad said...

Bolehlah makan besar nih! hehe

anajingga said...

rezekilah ni,samalah BE utk 2014 tak muncul2 lagi...hehe

zila norazila said...

akk pun lma x tgk nuffng..

hainom OKje said...

Apa agaknya barang yg dibeli hasil duit Nuffnang tu yek AM.....nanti share tau....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...