"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, February 10, 2014

Kenapa susah sangat nak fikirkan tajuk !!!

Assalamualaikum...selamat sejahtera

Dah lama ditinggalkan..sampai tak tau macam mana nak mulakan ayat. Maaf kalau masuk2 sini...asyik dok tengok gambar Hazim dan Hafiz bawah tu...tuan rumah buat2 sibuk sebenarnya....hehehe...

Bukan tak ada idea...ada sebenarnya...tapi...taip2...lepas tu simpan dalam draft, ...bukan tak nak publish....nak! tapi komitmen nak berbw tu....agak kekurangan masa...so...macam tak adil kan...kengkawan datang sini....sy pula tidak memunculkan diri ke 'rumah2' mereka....

Cuba juga lah ni...pelan2 nak terjah ya...sy nak datang ni...:)


Blog sy masuk tv..! Hahaha...
Perasan!!!

Tajuk blog jer pun......tak de maknanya blog tenggelam timbul ni orang nak nampak...!

(part paling tak tau nak letak adalah tajuk....bila entry adalah entry merapu !!!)

14 comments:

Rai Ourkizuna said...

hahaha..okay la tu..tajuk blog masuk tv.. mana tau orang google2 masuk sini kan..hihi

Daddy Ziyyad said...

kalau dah lama tak berblog, mmg nak mulakan balik tu kadangkala macam serba tak kena...:)

Bbwana adienia said...

salam kak..

singgah sini..

NinaAz said...

hihihi. masuk astro lagi tuuu.

Bin Muhammad said...

Patutlah bz...sebuk shooting ye, dah masuk astro pun! Popularlah lepas ni...hehe

jamian sarif said...

lepas ni popular la blog ni...huhuhu

- said...

hehehe... ok ler tu..ada nama blog kat tv... astro plak tu... ngeeee~

*felt bergulung2 tu saya beli kat pemborong... beli sekali banyak... 12 meter...

saya pon masih baru dalam bidang ni.. hehe

Cho Zila said...

kita kalau der gambar menjadijer semua.. tajuk memang hentamjerler labu... tapi kalau takder gambar payah sikit nak menulis..

Kesuma Angsana said...

hehehe oklah.. pelan2 cari mood dulu !

Kakzakie said...

Kalau kakak bagi tajuk Life is Sweet utk N3 ini Syifa...

Kalau betul masuk astro tak terlayan Syifa nak bw tau:)

Mel said...

mel pun memanjang juga tak tahu nak letak tajuk ape.tengok orang lain punya tajuk entri gempak2..tengok blog sendiri, malu rasa..uhuu

aizamia3 said...

adakalanya terfikir sampai bila nak berblog ni.. orang akan ingat kat ke nanti..? tapi bila tak hapdet rasa meronta-ronta nak hapdet.. ;)

zila norazila said...

Kes akk plk..gmbo jew simpn kt draf..ayat x der lg..he hee..klu mood ada bru nk buat karangn.

hainom OKje said...

Ok dah ni....merapu pun best apa hehe..ok jugak masuk tv dpd blog okje ni ....confirm tak akan masuk tv punya hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...