"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Tuesday, June 24, 2014

Bantal untuk dijual

Assalamualaikum / selamat sejahtera.

Bila terhenti sehari nak mengupdate...terus jadi macam malas...ok..tak nak malas- malas, sambung update hari ni.

Hari ni nak cerita sikit...sy nak lelong je bantal ni..lebih join booth hari tu...ada pun..tinggalnya sebiji sahaja...


Bantal ABC ni sizenya 30 cm × 30 cm. Material sepenuhnya gunakan felt. Inside nya guna fiber...bukan kekabu lah. Lebih sesuai sebagau hiasan atau utk buat anak nak main2 ke kan...

Harga RM35.00 termasuk kos pengeposan ( pos laju).

Ini sepenuhnya jahitan tangan..bukan tampal2 pakai gam ye....ambik masa juga nk membuatnya...walau pun sebiji gini...dan nmpk macam mudah kan...tp tak mudah nak membuatnya dgn adanya anak kecik tau !

Kalau ada yg berminat nak tempah bentuk dan design ( wording) yg lain...pun sy sedia menerima tempahan. Harga bergantung pada size dan bentuk

Nak order bole wasap sy di 0136693984.

Ok...tu je nak kabor...hehe...

****reading list sy problem la...dah 2 hari...kwn2 lain ok ke?? **** ni la padahnya bila bloglist kat side bar tak berupdate....! Huhuhu.....susah le nak bw....!!!


13 comments:

Cik Puan Rara said...

wow.omei! senang sambil baring leh belajar ABC.hehe

fazianbatrisyia said...

bagusnya...diam2 berisi. fahamlah kalau syifa lom update tu ada kerja kraf cam ni. teringin nak buat...awak g kursus ye?

Sarah Talib said...

Rajinnya cek syifa ni...

Kakzakie said...

Anak-anak suka kalau dapt ni Syifa.

Dashboard kakak pun sama. So kakak bw mana yg drop komen N3 kakak

Ini kakak guna google+ terjumpa Syifa punya dptlah masuk..

Mel said...

mel punya dashboard pun bermasalah..tengah upgrade gamaknya blogger ni..

kreatif na ha..tapi nak buat satu2 memang jenuh tak buat kerja lain..uhuu

asyifa mustaffa said...

Rara : hehe..ye kan...

FB : kadang diam x berisi juga...malas je sbnrnya...hehe...tak pg mna2 kursus pun...belaja sndiri dkt kwn2 grup craft.

K.Sarah : rajin bak hang kak oiii...kikiki...

K.Zakie : betul kak...
Smpi skrng masih x ok lg...ltih nunggunya...

Mel : sama la smua camtu ye...ingtkn line sy ke yg x oknya...
Bole la Mel....klau dah ralit sngt...gitu le...kdang mkn pun skip2...tp ada bdk2 ni...x la boleh nk tumpu sngt....kebulur anak...! Huhuhu...

Khamsi Abdullah said...

Rajin n comel hasil kerjanya.. semoga larissss!

hainom OKje said...

Cantik AM.....
Budak budak mesti sukakan....
ada ABC tu

Anum pun cakap reading list dia problem .... OKje idaklah pulak nampaknya...

Tina Othman said...

cantik, tak tau pulak syifa ada buat kraf mcm ni

Rai Ourkizuna said...

waaa.. kreatifnya.. mmg comel..

sama la ngan reading list kami.. susah nak bw tau..

lieyalatif said...

comel bantal tu...kalo dpt kan dayyan ni sure die kutil hurup2 tu hahaahahahaah

ramai yg komplen dashboard problem lately nieh....hope blogspot take action cepat2....

Cho Zila said...

comel2 tapi anak saya suka beno bantal busuknyer tak leh tukar lain...

dalila said...

comeinyeee..ade lg ke bantal ni kak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...