"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, June 9, 2014

Tisu Box Cover by fabrik felt

Assalamualaikum. Selamat sejahtera.

Alhamdulillah...jumpa lagi...masih lagi Allah swt beri kesempatan utk meneruskan hidup...

Sekarang...nak cuba adakan masa nak melayan blog ni...ntah berapa kali dah kata gitu...masih juga ada MALAS nya tu nak update dan berbw...insyallah...sy slow2 kembali xtif mcm dulu2 ye...

kawan2....tunggu sy dtang dimukablogmu....ewahhhh....bekobar nyebut nya ni....ntah ia tidaknya ha....!

Ok...hari ni utk monday morning yang indah ni....nak up sikit beberapa keping gambar la ye. Orang kata....ini macam...hobi baru juga la...mula2 dulu nak suka suka saje....last2 terjebak utk jadikan pendapatan sampingan....sape tau kan...rezeki Allah swt nak bagi...nnti ada masa lagi sy up gamba bantal untuk hiasan pula ye..


Yg kotak tisu ini...tema love2 gitu...sy buat depend pada customer request la...nak colour apa...design macam mana...terpulang...anda nyatakan...dan sy cuba utk merialisasikan...selagi daya yang termampu....insyallah...


Ini pula...utk gift hari guru haritu...nak buat wording pun ok..tema bunga je yang ini...sesuai kalau nak letak no plat kereta pun boleh saje sy buatkan...:)


Yang atas ni...temanya lebih pada kukis la...

Untuk sizenya....sy buat je utk size kotak 100pcs dgn 200pcs...harga bermula dari Rm18.00 ke Rm26 gitu...tengok pada design...dan ini adalah 100% handmade...

Berminat nak order?? Boleh terus WhatsApps Syifa 0136693984 . Wasap je yg cepatnya kan skrng ni...nnti kita bole diskas2 nak macam mana ye...

Terima kasih sudi baca entry ini ya....:)

11 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Kreatif betul syifa .. cantik semuanya.. ;)

Nadz Nazharzan said...

Perghhh..cantiknyaaa... kak Nsdz minat gak seni2 cam ni, jahit menjahit tp skrg enjin x laju lahh. Sbbnya ada anak kecik yg lg laju merayap dlm rumah ni yg asyik nk kena kejar..hihii..

HeNRieTTa JoSe said...

cantinye....

inahar ali said...

waahh..cantik banget asyifa!!

fazianbatrisyia said...

diam2 dia buat kraf ye....cantik2...pandainya buat.

Mel said...

kemas dan kreatifnya...mel pun tak pandai..jahit sikit2 pandai la..uhuu

nieda said...

wow cantiknya..sgt kreatif

Kakzakie said...

Good idealah Syifa. Cantik dan sweet sangat. Menarik dan boleh diikut..

zila norazila said...

ktetip upanye adik akk ne..cantik..nk kna tekun tu.

hainom OKje said...

Amboi AM.....senyap sekian lama tetiba dah bukak bisnes....Dahsyat mak! Hehe.....Cantik...

Sarah Talib said...

Cantik ..kreatif jgk syifa ni ya..bagus2 semoga berjaya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...