"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Friday, July 4, 2014

Order semua ditutup!

Assalamualaikum / selamat sejahtera.

Secara rasminya...hari ini...close la order utk barang2 kraft dan cookies lidah kucing...

Untuk kraft...tutup dah...penat nak perah idea...sampi semua bende tak boleh nak buat....idea kalau ada...mmg cepat je buatnya...time idea tak muncul2 tu yg jenuh nak menunggu tu...


Yg bantal comel ni...order 2nd last...yg lastnya ada duk dlm bilik tu....tinggal nak jahit tepi...dan masukkan fiber...insyallah itu keje senang skit la...hold dulu...sebab tuannya nk next week..

So...order utk craft close...open order balik selepas hari raya...insyallah jika panjang umur. Nnti nak order...calling2 kita eh...wasap pun boleh 0136693984....... tp...lepas raya la ye siapnya....:)

Close order juga utk kukis nan 1 ni...


Tak banyak mana pun...ada la beberapa kerat balang je pun...ni pagi tadi pun dah siapkan utk yg nak ambil weken ni...tak larat nak ambik banyak2...mau pengsan duk dapur kan...

takat yg mana mampu je la..... dah itu rezeki kita kan...karang nanti...tamak2 sangat! Last2 rugi yg dapat...kan tak baik gitu kan...!

Ok..daaaaaa....

10 comments:

Fazleyatul Aini said...

comel je bantal tu
boleh buat hadiah besday kan

Kakzakie said...

Nak concentrate utk diri sendiri pulak ye Syifa...

Rohah said...

Alhmdulillah...rajin syifa buat biz... :)

tun_telani said...

sabo je laa.. dh komen blh error pulak.. huhu..

bantal sgt comeyyy! tun mmg jenis x kreatif, sure xleh nk buat benda2 comel camtu..

mama sara nur said...

assalam
alhamdulillah
comel hasil tangan syifa ni

lieyalatif said...

alhamdulillah..rezeki raye... sikit2 pun yg penting buat dgn ikhlas dan bukan kerna duit kan ....baru le semua jadi sempurna elok ....

serius cantik kukis tu ....

zila norazila said...

bantal comel dik..akk suka..rjin syifa wat lidh kucing..akk mls btul nk buat.

aizamia3 said...

alah awak.. dah lama saya tak singgah kat sini.. hehehe.. bukaklah order untuk saya.. ;)

hainom OKje said...

Sure dah lebat tu AM sebab tu order dah tutup hehe

dalila said...

cantik bantal tuuu..
kemas je jahitannya..
bdk2 mmg suke biskut tu sebab kaler2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...