"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Thursday, July 24, 2014

Salam Aidilfitri

Asslamualaikum / selamat sejahtera.


Lama tak letak gamba si kecik ni...muka seriau kena pakaikan baju melayu...last2 nangis tarik2 tak mo pakai.....besok pagi raya tak tau ler nak pakai tidak...agak2 klau tgk abg kakaknya pakai...nak la kot kan...

Harap2nya....

Ok...dikesempatan ni kan...ada masa ni...sebab esok tak tau ler ada mood tdk nak update kan...x de kot..sbb bnyk benda nak setelkan esok.

Utk semua yg datang bertandang di sini...secara lansung atau tak lansung...yg komen...dan yg silent reader... sy ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI maaf sekiranya sepanjang anda membaca entry yg dipost...ada yg membuatkan terasa atau apa2 je la kan....mohon maaf...zahir dan batin...

Insyallah...moga aidilfitri yg tak berapa hari lagi nak disambut ni ingat2 la juga buat saudara islam kita yg ditimpa musibah , doakan sentiasa ye...

Salam aidilfitri buat anda semua.

15 comments:

Knor said...

Assalamualaikum

selamat hari raya juga
semogasemuanya baik2 sja

fazianbatrisyia said...

selamat hari raya syifa & family. anak sy cuba baju kurung sampai bawa tidur....sib baik tidurnya sekejap....kalau tak mau sampai pagi tu.

Aziela said...

Selamat Hari Raya kembali. 0-0 yer kita...

aizamia3 said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Asyifa dan keluarga..
Moga raya kali ni lebih bermakna berbanding tahun2 sebelum ni..

aizamia3 said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Asyifa dan keluarga..
Moga raya kali ni lebih bermakna berbanding tahun2 sebelum ni..

Fazleyatul Aini said...

comelnya
kalau dia nangis, hulur angpau raya diam la nanti hihi

selamat hari raya !!

Kakzakie said...

Dari kakak juga Selamat Hari Raya dan maaf atas segala kesilapan kakak.


ps: baby kalau berbaju melayu memang comel:)

lieyalatif said...

Salam Aidilfitri dari lieyalatif & co.

Pohon maaf zahir dan batin….

Moga syawal dirai meriah dan diberkati….

hainom OKje said...

Budak kecik rimas kot yek AM pakai baju Melayu hehe...org tua yelah...panas tak pe janji bergaya hehe...
Selmat Hari Raya Maaf Zahir Batin jugak yeh AM ..

Sajirah Azlan said...

Selamat hari raya aidilfitri..lama tak bertandang ke blog ni...
:-)

mama sara nur said...

Selamat hari raya aidilfitri
Maaf zahir batin

Mel said...

salam aidilfitri juga
maaf zahir dan batin ^^

Bin Muhammad said...

Assalamualaikum,
Salam Lebaran buat Asyifa sekeluarga. Semoga Syawal ini disambut dengan gembira bersama insan2 tersayang. Mohon ampun dan maaf jika ada salah dan silap sepanjang perkenalan.
Selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin... :)

Cho Zila said...

selamat hari raya.. kelakar pulak membayangkan si comel tak nak pakai baju melayutu.. harap rayanyer meriahler tahun ini..

Sarah Talib said...

Selamat hari raya maaf zahir batin...dr kak sarah sekeluarga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...