"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Tuesday, August 26, 2014

Tempahan dibuka ~ Felt Craft

Assalamualaikum / selamat sejahtera


Tempahan untuk kraf felt sy dah open balik...

Ada la job sikit kan...dari duk diam jer...:)

Minion keychain  tempahan dari cikgu sekolah kawan asben...nak bagi anak2 murid dia katanya......~ baiknya la cikgu !!


Keychain nak nama macam ni pun bole saje...
 Semua terpulang pada citarasa customer...

Bulk order juga diterima...:)

Sesuai kalau nak beri sebagai cenderahati...pelbagai majlis...


Harga lain-lain mengikut rekaan dan permintaan pelangan

Harga keychain bermula dari Rm4.00/pcs, kalau bulk order... ada la terma dan syaratnya. 

Boleh bincang...:)


Bantal2 comel ni pun open order juga.....sesuai utk hiasan...kalau nak guna ganazzzzz2 tak sesuai ya...felt ni jenis lembut dan mudah berbulu...nak ganazzzzz2, baling2, campak2....better beli cotton..✌

Custom made...semua atas pilihan anda...

Details boleh la whatsapp / sms : 0136693984

Insyallah...pertanyaan anda akan sy layan :)

Tq sudi singgah dan membacanya....

7 comments:

lieyalatif said...

comel sgt syifa.... buah tangan yg cute2 ni....mesti hepi anak murid dpt gift dari cikgu...bagus la cikgu tu nak melayan kan mcm tu...mesti jadi peberet anak murid tu ....

Mel said...

tu dia mata minion..comel sangat
term 'boleh bincang' tu macam dalam drama..hihii

Kakzakie said...

Dah bermula dah nak bergelumang dgn felt pulak ye Syifa... lepas ini tak menang tangan nak membuatnya..

Knor said...

menarik cantik dn sgt comel

fazianbatrisyia said...

rajin & berbakat.
inshaAllah rezeki syifa & family.

hainom OKje said...

Kreatiflah awak ni AM....untunglah hubby dpt wife rajin

Bin Muhammad said...

Kreatif! Mesti byk tempahan masuk...hasilnya menarik dan cantik sekali! Semoga dimurahkan rezeki anda...amiin... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...