"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Wednesday, December 31, 2014

Al-quran Terjemahan Rumi Jawi dan Tajwid


~ ENTRY MELEKAT HINGGA AKHIR TAHUN ( PROMOSI)

Assalamualaikum.

Selesai dah sapu segala habuk....sawang2 yg melekat terlekat ni...., tn rumah dapat virus malas melampau namanya...! Itu blog terbiar banyak hari ( makan bulan dah pun) .....huhuhu....

Cuti sekolah pun dah mula kan.....selamat lah ya...ke dah ada yg plan2 nak pegi holiday tu...selamat berholiday...

Sebenarnya kan...nak cerita sikit ni, sy ada jual Alquran. Alhamdulillah setakat ni...ada 2 3 dah customer yg repeat order... seronok jual Alquran ..walau untung tu...tak la bnyk mana, ada la juga kan....beramal utk akhirat lah sampingan kiranya nih..

mana tak seronok...mereka beli...sy pun dapat tempiasnya gitu...lagi2 kalau diamalkan membaca setiap hari....masyallah....paham2 je la kan...

Alquran yang sy jual ni ia istimewa tau...sebabnya dia ada disertakan dengan bacaan dalam JAWI, RUMI juga disertakan TAJWID untuk kita lebih faham apa maksud kandungan ayat....apa cerita disebalik ayat2 Alquran Alwasim  ini...( nama Alquran).


Terdapat dalam 2 size tau...iaitu size A4 dan A5


Ada yang berminat? Bole saje kalau dibeli untuk diri sendiri...atau nak hadiahkan pada saudara mara...sahabat handai...kan...

*Harga amatlah berpatutan.dan sememangnya berbeza lah mengikut saiznya kan ;

A4 : RM 90.00 ( sm)  RM95.00 (ss)

A5 : RM 70.00 (sm) RM 75.00 (ss)

Harga sudah termasuk postage ya.

Boleh hubungi saya di talian 0136693984 wasap or telegram pun boleh. Sms n call juga...:)

**DISKAUN RM5.00 LAGI AKAN DIBERIKAN SEMPENA JUALAN CUTI SEKOLAH...SEGERA DAPATKAN SEBELUM TAWARAN TAMAT**

*Harga akan sentiasa berubah ubah...tertakluk pada terma dan syarat dari supplier...harap maklum**

P/s : ada masa sy bw ke blog kawan2 yg lama dah sy tak jenguk ni.....harap maaf...

10 comments:

zieta mazita said...

sy nak,,msih bjln lg kan promosi ni =)

asyifa mustaffa said...

Zieta : dri muadzam tdi kan...order proced dah...:)

hainom OKje said...

Yelah lama sungguh dah tak berblog awakni....
Pak Jilap dah beli dah quran ni AM...tp bacanya aje jarang hihi

zieta mazita said...

ye kak asyifa,,trima kasih ye,,cpt btul smpai =D

asyifa mustaffa said...

zieta : sama2...sy jual...tq ya..:)

Kakzakie said...

Sibuk business sampai blog terlupa nak jenguk ye Syifa:)

Alhamdulillah moga dari penjualan Al-Quran itu dpt menjadi saham di sana kelak.

ZAiNOR SYARiZAL said...

promosi masih jalan ?sy nak order 1

ZAiNOR SYARiZAL said...

PM kat no ni 0179896249 . .tq

Suaida Abdullah said...

Assalamuailakum...sis sy bermnt dgn al quran sis ??? agak2 ad lg x ??

asyifa mustaffa said...

Suaida: stok masih ada , mohon sms/whatsapp sy 0136693984 utk fast reply. Tq.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...