"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Thursday, November 27, 2014

Saya, blog dan nuffnang .

Saya ~ mood so so la orang putih kata...rajin tu...tidak juga...malas pun sikit la..huhuhu... TAPI rajinkan la juga nak update ni.

Blog ~ untuk nak 'come back' konon2nya...perkara pokoknya...header dah tukarrrrr....hahaha...( tu pun nak kecoh!) tidak ler.... yg lama tu...bekurun lama dah kan...naik bosan tgk...

Nuffnang ~ pelik dan ajaib nuffnang ni...kalau org tanya mcm mna dia bole bagi iklan....jawapan sy ~ ntah ler...nak kata based on unique visit....sy tgk statistik...biasa2 jer...tak ler segah mana pun....update....update pulak dah nak masuk 2 bulan kot tak berupdate...bole pula iklan masuk ya...ntah ler...rezeki juga tu...


Tu kan...bederet tu... kalau gini...tak payah update selalu pun tak pe ye tak...kikiki....

Perlu buat review ke untuk mereka ni? Tgk bloger otai2 tu...kalau iklan nuff masuk....mesti buat review pasal iklan tu...ntah ler...sy x penah buat pun... tu tak banyak pun hasilnya.. sen2 jer... :)

Ok...sy masih dlm mood bw slow yg teramat! 

9 comments:

Yusmawati Paiman said...

nuff mmg murah hati bagi banyak iklan sekrg tpi kalau perasan hasil dari iklan tu ciput je kan, tak mcm dulu...huhu

azieazah said...

Kak Azie pun tak rajin jugak sebenarnya.

tun_telani said...

tun dh lama xbuka nuffnang tu.. pw pon dh lupa. huhu

lieyalatif said...

ye laa syifa dah lame tak update blog nie...biaseeeee ni...nak kene babap niii hehheeh...lieya pun rompomg2 dah update syifa...lantak laaa..semingu sekali update kire halal laaa hahaahahaha

Hanani said...

Kalau rajin buat..hehe

adianiez AIDA said...

kebetulan ari ni aida up entry pasal nuff & cpuv.
aida pun suam suam aje blogging...
lom pernah cash out lagi :)

hainom OKje said...

Headrr dah cantik dah....tp entri jer masih sendu haha...
Okje pun mls nak review Nuffnang punya iklan AM....huhu

aizamia3 said...

Oh awak.. dah lama saya tak singgah sini..

tiga lalat said...

Salam .hee dh cantik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...